Автор Тема: табл.3,8  (Прочитано 3127 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline p23asae

• Thank You
  • -Given: 25
  • -Receive: 7
  • Awards За неизменность форуму I степени - на форуме более 3 лет Автор 50 тем
    • Перегляд профілю
    • Awards
табл.3,8
« : 05 Жовтень 2011, 10:06:39 »
Кпоп.роз.-для розраунку ліній, що живлять розетки. 1ст.-групові мережі- цей стовбчик враховується при розрахунку потужності розеткової групи.
 НЕЗРОЗУМІЛО. 2ст. - мережі живлення, яка різниця від групові мережі, і дочого тут - 3ст.-вводи будинків - як вводи будинків стосуються навантаження лінії розеток.

Offline Сугор

• Thank You
  • -Given: 267
  • -Receive: 950
  • Country: ua
  • Awards ЕОМактивность I - 1й по числу постов в день=(? сообщений)/(? времени пребывания) I по максимальному времени on-line пребывания на форуме Золотая сова (400 благодарностей + 1500 сообщений) За неизменность форуму I степени - на форуме более 3 лет
    • Перегляд профілю
    • Awards
Re: табл.3,8
« Reply #1 : 05 Жовтень 2011, 10:15:28 »
p23asae, на вводе в здание (ВРУ, ГРЩ) подключено больше розеток, чем к этажному щиту и тем более к одной группе, вот коэфициенты и разные. Чем больше розеток подключено тем меньше Кпоп.

Offline p23asae

• Thank You
    • Перегляд профілю
    • Awards
« Reply #2 : 05 Жовтень 2011, 10:27:01 »
ЧИ ПРАВИЛЬНО Я ЗРОЗУМІВ. 3ст.- вводи будинків - застосовується тіді коли ми маємо справу з багатоповерховим будинком де є ВРП та поверхові щити. І безпосередньо до ВРП приєднані розетки. які рознесені по будинку.
Справу з багатоповерховими будинками не мав, тому таке питання скільки може бути розеток, які підключаються безпосередньо до ВРП з ваших слів я розумію, що їх має бути багато!, а не 2-3шт.

Offline 3oloS

• Global Moderator
  • Thank You
  • -Given: 327
  • -Receive: 1663
    • Перегляд профілю
    • Awards
« Reply #3 : 05 Жовтень 2011, 12:52:50 »
p23asae,
первый столбец/Ксп.роз применяете когда рассчитываете мощность/ток групповых сетей (грубо говоря - розетки комнаты),
второй столбец/Ксп.роз применяете когда рассчитываете мощность/ток этажных/распределительных щитков (розетки этажа),
третий столбец/Ксп.роз применяете когда рассчитываете мощность/ток на вводе(ВРУ) объекта (розетки здания).

Offline Сугор

• Thank You
  • Awards ЕОМактивность I - 1й по числу постов в день=(? сообщений)/(? времени пребывания) I по максимальному времени on-line пребывания на форуме Золотая сова (400 благодарностей + 1500 сообщений) За неизменность форуму I степени - на форуме более 3 лет
    • Перегляд профілю
    • Awards
« Reply #4 : 05 Жовтень 2011, 13:33:52 »
І безпосередньо до ВРП приєднані розетки. які рознесені по будинку.
третий столбец/Ксп.роз применяете когда рассчитываете мощность/ток на вводе(ВРУ) объекта (розетки здания).
p23asae, все розетки здания, а не только те которые подключены непосредственно от ВРУ

Offline p23asae

• Thank You
    • Перегляд профілю
    • Awards
« Reply #5 : 06 Жовтень 2011, 15:47:16 »

p23asae, все розетки здания, а не только те которые подключены непосредственно от ВРУ
[/quote]
Від цієї фрази я ще більше запутався!
Візьмемо простий умовний приклад. Є житловий будинок 10 поверхів. На кожному поверсі встановлений поверховий щит. В поверховому щиті вже врахована потужність розеток.
З ваших слів я розумію що необхідно при розрахунку потужності на ВРП крім потужності поверхового щита(де вже врахована потужність розеток) додатково ще раз враховувати потужність розеток. ТАК? чи я щось напутав.

Offline Сугор

• Thank You
    • Перегляд профілю
    • Awards
« Reply #6 : 06 Жовтень 2011, 16:02:01 »
p23asae, в данном случае вообще нет смысла считать розетки. Мощность на вводе расчитываешь по количеству квартир и табл.3.1

Offline p23asae

• Thank You
    • Перегляд профілю
    • Awards
« Reply #7 : 07 Жовтень 2011, 09:26:18 »
наведіть мені свій приклад!
Тому що я не можу зрозуміти нащо 3 ст. табл.3,8

Offline andery

• Administrator
  • Thank You
  • -Given: 1170
  • -Receive: 573
    • Перегляд профілю
    • Awards
« Reply #8 : 07 Жовтень 2011, 10:03:16 »
p23asae,
таблица 3.8 не применима к жилым зданиям.
Для примера можно взять гостиницу. N этажей. 
Питание группы розеток с щита считаем с коеф. 1.
Питание к щиту считаем с коеф. 0.4
На вводе в здание все розетки считаем с коеф. 0.2.
По этой таблице, лично я считаю только бытовые розетки.
Розетки для подключения компьютер по этой таблице не считаю.
Коэффициент на вводе для офисного здания - 0.1, где в 90% воткнуты компы и в рабочее время все работает считаю не верным в данной таблице.

Offline Сугор

• Thank You
    • Перегляд профілю
    • Awards
« Reply #9 : 07 Жовтень 2011, 10:10:14 »
p23asae, например, есть щит от которого идет 10 линий с 10розетками на каждой линии. для розеток на линиях коэф из 1столбика (расчет мощности линии), для всех розеток подключеных к щиту коэф. из 2столбца (расчет мощности щита). А когда у тебя 10 таких щитов подключено от ВРУ, то при расчете мощности ВРУ берешь коэфициент из 3столбца. Но в твоем случае (расчет мощности ВРУ на вводе в жилой дом) следует пользоваться данными из табл.3.1

Offline p23asae

• Thank You
    • Перегляд профілю
    • Awards
« Reply #10 : 07 Жовтень 2011, 22:31:35 »
ДЯКУЮ! на конкретних прикладах стало зрозуміло. :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Warning: this topic has not been posted in for at least 150 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Ім'я:     Email:    
Жирний Курсив Підкреслений Закреслений | Вирівняний текст Вирівняти ліворуч Центрувати Вирівняти праворуч
Вставити зображення Гіперлінк Email Вставити посилання на FTP | З обрамленням З тінню Біжучий рядок | Надрядковий Підрядковий Телетайп | Вставити таблицю Код Цитата Insert Spoiler | Insert Unordered List Insert Ordered List Горизонтальна лінія
Smiley Wink Grin laugh Cool evil Roll Eyes Tongue Angry Лукавый Sad Shocked Хм? crazy Wall slap Смущенный Шокирован Недопонял... Сумасшедший Kiss Cry thumbsup пиво flower Study Благодарю! Жадность Сомнение Умолкаю