Автор Тема: Освещение пром. здания (П)  (Прочитано 6165 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

energo431

• Гість
Освещение пром. здания (П)
« : 11 Жовтень 2010, 09:44:12 »
Здравствуйте все. Вот возникла такая ситуация: через пару дней нужно сдавать объект на экспертизу, который пролежал 2 года в полу готовности. Ситуация, как обычно, половина чертежей затерялась. Шеф попросил сделать эл. освещение. Сделал. Но, так как я, еще зеленый электрик, прошу вашей помощи и совета. Что-то мне подсказывает,что я налажал  :-[ П.С. Прошу обратить внимание, так как стадия П, я не разводил проводку, а только развесил лампы.

Offline Roman3R

• Thank You
  • -Given: 83
  • -Receive: 1109
  • Country: ua
  • Awards ЕОМактивность III-3й по числу постов в день=(? сообщений)/(? времени пребывания) III по максимальному времени on-line пребывания на форуме За неизменность форуму I степени - на форуме более 3 лет Золотая сова (400 благодарностей + 1500 сообщений)
    • Перегляд профілю
    • Awards
Re: Освещение пром. здания (П)
« Reply #1 : 11 Жовтень 2010, 09:56:18 »
На стадії П плани електротехнічні не розробляються а лише принципові схеми електропостачання . ДБН А.2.2-3-2004 приложение И .
Вчаться на своїх помилках, а на чужих роблять кар’єру

energo431

• Гість
« Reply #2 : 11 Жовтень 2010, 10:14:33 »
Спасибі! Тепер таке питання, "принципиальные схемы электроснабжения здания" мені потрібно оформляти в окремому розділі ЕП з загальними даними?

Offline Roman3R

• Thank You
  • Awards ЕОМактивность III-3й по числу постов в день=(? сообщений)/(? времени пребывания) III по максимальному времени on-line пребывания на форуме За неизменность форуму I степени - на форуме более 3 лет Золотая сова (400 благодарностей + 1500 сообщений)
    • Перегляд профілю
    • Awards
« Reply #3 : 11 Жовтень 2010, 10:46:03 »
мені потрібно оформляти в окремому розділі ЕП з загальними даними?
Це креслення входять в загальну пояснювальну записку і записується в зміст записки . Загальні дані не виконуються .

Offline *Андрей*

• Thank You
  • -Given: 279
  • -Receive: 186
  • Awards За неизменность форуму I степени - на форуме более 3 лет Хрустальная сова (100 благодарностей + 500 сообщений)
    • Перегляд профілю
    • Awards
« Reply #4 : 11 Жовтень 2010, 13:12:57 »
Мне лично почти нереально формировать схемы не набросав плана, тем более если площадь большая. Раздел ЭО и ЭМ обычно обьеденяют в один.

Offline Roman3R

• Thank You
    • Перегляд профілю
    • Awards
« Reply #5 : 11 Жовтень 2010, 14:12:05 »
Необхідна тільки схема електропостачання від джерела живлення (ТП) до проектованої будівлі , розподільна мережа будівлі не виконується . Зробити орієнтовний розрахунок навантажень , вибрати апарати захисту , кабелі і прилади обліку електроенергії , все це має бути відображено на схемі .

Warning: this topic has not been posted in for at least 150 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Ім'я:     Email:    
Жирний Курсив Підкреслений Закреслений | Вирівняний текст Вирівняти ліворуч Центрувати Вирівняти праворуч
Вставити зображення Гіперлінк Email Вставити посилання на FTP | З обрамленням З тінню Біжучий рядок | Надрядковий Підрядковий Телетайп | Вставити таблицю Код Цитата Insert Spoiler | Insert Unordered List Insert Ordered List Горизонтальна лінія
Smiley Wink Grin laugh Cool evil Roll Eyes Tongue Angry Лукавый Sad Shocked Хм? crazy Wall slap Смущенный Шокирован Недопонял... Сумасшедший Kiss Cry thumbsup пиво flower Study Благодарю! Жадность Сомнение Умолкаю