Автор Тема: стиль тексту Укрсільенергопроект в AutoCAD  (Прочитано 3854 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline vova_t

• Thank You
  • -Given: 8
  • -Receive: 3
  • Awards За неизменность форуму I степени - на форуме более 3 лет
    • Перегляд профілю
    • Awards
в мене є проект Укрсільенергопроект в AutoCAD але не можна прочитати текст. Не підскажити як можта його прочитати(потрібний певний стиль чи фраемент )

Offline andery

• Administrator
  • Thank You
  • -Given: 1170
  • -Receive: 573
  • Country: ua
    • Перегляд профілю
    • Awards
vova_t,
Выкладывайте в файловом архиве http://eom.com.ua/index.php?action=downloads;cat=4 - разберемся.

Offline vova_t

• Thank You
    • Перегляд профілю
    • Awards
Таповий проект з архіва серія арх.62н/1 БАГАТОКОЛОВІ ОПОРИ ДЛЯ ПІДВІСКИ САМОУТРИМНИХ ІЗОЛЬОВАНИХ ПРОВОДІВ ПЛ 0,38 кВ НА БАЗІ ЦЕНТР. Він в AutoCAD. Відкривається, все добре а написи (текст) не читаються. Я вже міняв всі стилі нічого не получається. 

Offline *Андрей*

• Thank You
  • -Given: 279
  • -Receive: 186
  • Awards За неизменность форуму I степени - на форуме более 3 лет Хрустальная сова (100 благодарностей + 500 сообщений)
    • Перегляд профілю
    • Awards
vova_t, скачай средство от бяк
http://www.caduser.ru/forum/index.php?PAGE_NAME=message&FID=44&TID=20384&MID=113701

Или поменяй шрифт на Gost Type A

Offline vova_t

• Thank You
    • Перегляд профілю
    • Awards
Підскажіть як користуватися цим "средство от бяк". Я скачав цю програмку, але вона не запускається. Як її відкрити, чи її треба інтегрувати в  AutoCAD.

Offline *Андрей*

• Thank You
  • -Given: 279
  • -Receive: 186
  • Awards За неизменность форуму I степени - на форуме более 3 лет Хрустальная сова (100 благодарностей + 500 сообщений)
    • Перегляд профілю
    • Awards
Цитата: vova_t
Підскажіть як користуватися цим "средство от бяк". Я скачав цю програмку, але вона не запускається. Як її відкрити, чи її треба інтегрувати в  AutoCAD.
Спасибо ZoloS9479.
Качаешь это приложение, из архива выбираешь версию, подходящую для твоего автокада,
набираешь в командной строке _appload (или Сервис - Приложения...) ищешь это скачанное DWGCONVERT ХХХХ, выбираешь (для дальнейшей автозагрузки нужно его туда добавить - в том же окне справа "портфель-Приложения"), жмешь загрузить, а дальше уже в командной строке набираешь команды из файла-справки, для шрифтов вот эта - DWGCONVERT - и выбираешь направление перекодировки

Warning: this topic has not been posted in for at least 150 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Ім'я:     Email:    
Жирний Курсив Підкреслений Закреслений | Вирівняний текст Вирівняти ліворуч Центрувати Вирівняти праворуч
Вставити зображення Гіперлінк Email Вставити посилання на FTP | З обрамленням З тінню Біжучий рядок | Надрядковий Підрядковий Телетайп | Вставити таблицю Код Цитата Insert Spoiler | Insert Unordered List Insert Ordered List Горизонтальна лінія
Smiley Wink Grin laugh Cool evil Roll Eyes Tongue Angry Лукавый Sad Shocked Хм? crazy Wall slap Смущенный Шокирован Недопонял... Сумасшедший Kiss Cry thumbsup пиво flower Study Благодарю! Жадность Сомнение Умолкаю