Автор Тема: Прохід кабелетрубної каналізації через проїжджу частину  (Прочитано 2463 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Сергій3005

• Гість
Вітаю! Зіткнувся з такою ситуацією. Знаю що зовнішні мережі до 10 кВ прокладають в землі в ПВХ трубах певної міцності 450 Н, 750 Н. І наскільки знаю через проїжджі частини прокладають труби ПВХ/ПЕ з міцністю не меньше 750 Н.
Але ось питання ніде не можу знайти де саме це описано. Хто може підсказати який це нормативний документ і який пункт чи пункти, що дає вичерпну інформацію в цьому плані (тип жорсткості та матеріал труби який можна прокладати через проїжджу частину)?
Питаю тому що пропонують металеву. Але як на мене металева є вкраї ненадійна для кабельних мереж як один з основних причин, корозія, особливо коли є зварювальні частини.

Offline elijah

• *
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 0
    • Перегляд профілю
    • Awards
Доброго дня.
Умови та вимоги до прокладання телекомунікаційних кабельних трас регламентовані, з того що я знаю, "ГБН В.2.2-34620942-002:2015 ЛІНІЙНО-КАБЕЛЬНІ СПОРУДИ ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙ", п.15.2
Не впевнений чи є щось аналогічне для силових мереж.

Offline Muta

• Thank You
  • -Given: 43
  • -Receive: 16
  • Country: ua
  • Awards За неизменность форуму I степени - на форуме более 3 лет
    • Перегляд профілю
    • Awards
Може в СОУ 40.1-31032472-10(11):2009?

Warning: this topic has not been posted in for at least 150 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Ім'я:     Email:    
Жирний Курсив Підкреслений Закреслений | Вирівняний текст Вирівняти ліворуч Центрувати Вирівняти праворуч
Вставити зображення Гіперлінк Email Вставити посилання на FTP | З обрамленням З тінню Біжучий рядок | Надрядковий Підрядковий Телетайп | Вставити таблицю Код Цитата Insert Spoiler | Insert Unordered List Insert Ordered List Горизонтальна лінія
Smiley Wink Grin laugh Cool evil Roll Eyes Tongue Angry Лукавый Sad Shocked Хм? crazy Wall slap Смущенный Шокирован Недопонял... Сумасшедший Kiss Cry thumbsup пиво flower Study Благодарю! Жадность Сомнение Умолкаю