Автор Тема: Сонячна електростанція для будинку в 300кВт*год/місяць  (Прочитано 3422 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline temichka

• *
  • Thank You
  • -Given: 3
  • -Receive: 0
    • Перегляд профілю
    • Awards
Доброго дня! Допоможіть студенту. :-[ :-[ :-[ Потрібно провести розрахунок та вибрати відповідне обладнання для сонячної електростанції.
Маю будинок який споживає в місяць 300кВт*год.(будинок в Києвськії області). Читав що є розрахунок по кількість енергії( число піко-годин) в різні місяцям або по середньорічному ( хочу розрахувати по середньорічному). Не можу розібратись
Можливо маєте інші приклади розрахунку або хто може пояснити як розраховувати такі системи.
Літератури по цьому знайти не можу!!! А в інтернеті подібні розрахунки не зрозумілі та не враховують втрат, в інверторі, заряд-розряд, нагрів та ін...
Дякую! не судіть строго.)

Offline temichka

• *
  • Thank You
    • Перегляд профілю
    • Awards
Знайшов одну методу, в якіє розрахунок .... по тому розрахунку виходить що Розрахункова потужність інвертора=600Вт :slap: :slap: і 8 фотомодулів(по 250Вт.)
ЦЕ маловато, я так вважаю!

Offline Kasper

• *
  • Thank You
  • -Given: 0
  • Country: ua
    • Перегляд профілю
    • Дорожная разметка
    • Awards
Добрый день. У меня где-то был диплом по расчету гибридной ветро-солнечной системы электроснабжения жилого дома. Деталей не помню, нужно поискать. Возможно, та часть, которая идет по расчету солнечных модулей, Вам и подойдет. Если интересует, пишите в личку.
Все нам по плечу!

Offline temichka

• *
  • Thank You
    • Перегляд профілю
    • Awards
Ніхто нічого не має  :wall: ???

Offline *Андрей*

• Thank You
  • -Given: 279
  • -Receive: 186
  • Awards За неизменность форуму I степени - на форуме более 3 лет Хрустальная сова (100 благодарностей + 500 сообщений)
    • Перегляд профілю
    • Awards
Доброго дня! Допоможіть студенту. :-[ :-[ :-[ Потрібно провести розрахунок та вибрати відповідне обладнання для сонячної електростанції.
Маю будинок який споживає в місяць 300кВт*год.(будинок в Києвськії області). Читав що є розрахунок по кількість енергії( число піко-годин) в різні місяцям або по середньорічному ( хочу розрахувати по середньорічному). Не можу розібратись
Можливо маєте інші приклади розрахунку або хто може пояснити як розраховувати такі системи.
Літератури по цьому знайти не можу!!! А в інтернеті подібні розрахунки не зрозумілі та не враховують втрат, в інверторі, заряд-розряд, нагрів та ін...
Дякую! не судіть строго.)

Я занимался этим вопросом для одного коттеджа, но проектом поделиться не могу, т.к. делал заказчику по договору.
Cудя из 300 кВт*год/міс. в день это будет 10 кВт*год/день. Т.е., мощность данной электростанции будет составлять не менее 3-5 кВт. За готовыми решениями по оборудованию вам сюда. http://atmosfera.ua/pvsolar/avtonomnye-stancii/  По поводу расчётов, вы ошибаетесь, в интернете много информации, другое дело, что расчёты приближённые, т.к. непросто учесть перемену погоды и, соответственно, генерируемую мощность.
А сам расчёт несложный. Основной вопрос - определиться с мощностью расчетной, количеством фаз СЭС. В моем случае мощность СЭС была Ррасч.=9кВт, 3 фазы.
« Останнє редагування: 01 Грудень 2015, 11:37:24 від *Андрей* »

Offline andery

• Administrator
  • Thank You
  • -Given: 1170
  • -Receive: 573
    • Перегляд профілю
    • Awards
temichka, http://www.atmosfera.ua/pvsolar/pv-stancii-pod-zelenyj-tarif/
Справа документы - коммерческие предложения с ориентировочным оборудованием.

Offline *Андрей*

• Thank You
  • -Given: 279
  • -Receive: 186
  • Awards За неизменность форуму I степени - на форуме более 3 лет Хрустальная сова (100 благодарностей + 500 сообщений)
    • Перегляд профілю
    • Awards

Андрей, это сетевая, может быть ещё автономная.

Offline temichka

• *
  • Thank You
    • Перегляд профілю
    • Awards

Дякую за відповідь!
Система також 3х фазна. Я розумію що не важкий розрахунок, але хотів би почитати по якому алгоритму розраховувати з врахуванням всіх деталей, втрат та іншого.

Warning: this topic has not been posted in for at least 150 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Ім'я:     Email:    
Жирний Курсив Підкреслений Закреслений | Вирівняний текст Вирівняти ліворуч Центрувати Вирівняти праворуч
Вставити зображення Гіперлінк Email Вставити посилання на FTP | З обрамленням З тінню Біжучий рядок | Надрядковий Підрядковий Телетайп | Вставити таблицю Код Цитата Insert Spoiler | Insert Unordered List Insert Ordered List Горизонтальна лінія
Smiley Wink Grin laugh Cool evil Roll Eyes Tongue Angry Лукавый Sad Shocked Хм? crazy Wall slap Смущенный Шокирован Недопонял... Сумасшедший Kiss Cry thumbsup пиво flower Study Благодарю! Жадность Сомнение Умолкаю