Автор Тема: Ліцензія (додаток до ліцензії)  (Прочитано 2055 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Саша85

• Thank You
  • -Given: 26
  • -Receive: 13
  • Country: ua
  • Awards За неизменность форуму I степени - на форуме более 3 лет
    • Перегляд профілю
    • Awards
Декілька раз зустрічав в ліцензіях "переліку робіт провадження господарської діяльності, повязаної зі створенням обєктів архітектури" такий пункт: "3.12.00 Проектування зовнішніх інженерних мереж, систем і споруд" та "3.12.07 Клас наслідків (відповідальності) зовнішніх інженерних мереж, систем і споруд об’єкта проектування: клас СС1 – незначні наслідки".
Як це розуміти (я думаю в Ваших ліцензіях які обновилися починаючи з цього року також наявні такі пункти), якщо згідно додатку А "ДБН В.1.2-14-2009" до даного класу СС1 - слід відносити "всі об'єкти промисловості, енергетики, транспорту і зв'язку, сільського господарства і переробки сільгосппродукції, що не віднесені до класів СС3 і СС2" та "опори розподільної мережі низької напруги, освітлювальні опори.". Тобто дозволяється проектування мереж низької напруги (низька напруга це до 1 кВ), а щоб проектувати високу напругу необхідно отримати СС2.
 Так це чи ні ???
Якби ми вчились так, як треба, То й мудрість би була своя.  А то заліземо на небо: «І ми не ми, і я не я, І все те бачив, і все знаю,

Offline Саша85

• Thank You
    • Перегляд профілю
    • Awards
Re: Ліцензія (додаток до ліцензії)
« Reply #1 : 05 Грудень 2011, 15:00:23 »
"Проектування зовнішніх інженерних мереж, систем і споруд" чому не розписано, ну наприклад що проектувння низької напруги (<1 кВ), середньої напруги (6-35 кВ) та високої напруги (>35 кВ).
Де знайти розшифрування "зовнішніх інженерних мереж". Шановні колеги хтось задавася цим питанням ?
Якби ми вчились так, як треба, То й мудрість би була своя.  А то заліземо на небо: «І ми не ми, і я не я, І все те бачив, і все знаю,

Offline Саша85

• Thank You
    • Перегляд профілю
    • Awards
« Reply #2 : 05 Грудень 2011, 15:44:29 »
Я всетаки знайшов що шукав.
(додаю тільки розшифрування до п.3.12.05 згідно "Переліку робіт провадження господарської діяльності у будівництві, пов’язаної із творенням об’єктів архітектури" НАКАЗ від 06.10.2010 м. Київ № 392).
Вибачте за настирливість, тему можна вважати закритою

Offline sashkoMTM

• Global Moderator
  • Thank You
  • -Given: 94
  • -Receive: 178
    • Перегляд профілю
    • Awards

Offline Саша85

• Thank You
    • Перегляд профілю
    • Awards
« Reply #4 : 05 Грудень 2011, 17:40:10 »
Саша85, все розписано
Але розшифрування даних пунктів я небачу, а в прикріпленому мною файлі це розшифрування є

Warning: this topic has not been posted in for at least 150 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Ім'я:     Email: