Автор Тема: Як вийти кабелем з металевого лотка  (Прочитано 2498 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline il85

• Thank You
  • -Given: 167
  • -Receive: 48
  • Country: ua
  • Awards За неизменность форуму I степени - на форуме более 3 лет
    • Перегляд профілю
    • Awards
Привіт всім.
Як можна вийти кабелем з металевого лотка (лоток прямий без відгалужень):
1 перекинути через стінку лотка
2 просвердлити дирку в лотку і вставити гермоввод і протянути через нього кабель
Як буде вірно це зробити? Може потрібно це робити якось по іншому (відгалуження до світильників)
« Останнє редагування: 13 Жовтень 2011, 11:44:00 від il85 »

Offline Сугор

• Thank You
  • -Given: 267
  • -Receive: 950
  • Awards ЕОМактивность I - 1й по числу постов в день=(? сообщений)/(? времени пребывания) I по максимальному времени on-line пребывания на форуме Золотая сова (400 благодарностей + 1500 сообщений) За неизменность форуму I степени - на форуме более 3 лет
    • Перегляд профілю
    • Awards
il85, а лотки какой марки используются? к примеру у ВАKSа есть лотки с отверстиями и заглушками. Можно также использовать кабель-росты и сетчастые лотки

Offline il85

• Thank You
  • -Given: 167
  • -Receive: 48
  • Awards За неизменность форуму I степени - на форуме более 3 лет
    • Перегляд профілю
    • Awards
переріз кабеля 3х2.5 а лотки ДКС-совські. А ще до мене дійшло ПВС - це провід, а провода на металевих лотках прокладати неможна то потрібно протянути ВВГ?  ???

oipop

• Гість
А ще до мене дійшло ПВС - це провід, а провода на металевих лотках прокладати неможна то потрібно протянути ВВГ?
С какой стати? Табл. 2.1.2 "Вибір видів електропроводки, способів прокладання проводів і кабелів" ПУЕ 2010.
Вот по пожарке, ПВС не проходит точно. В лотках ДКС есть отверстие в низу лотка. Для смены направления я использую "Кабельный зажим с контргайкой" есть у них такой. И я всегда веду трассу лотка выше светильника, никогда не вровень или ниже.

Offline O.S.

• Thank You
  • -Given: 118
  • -Receive: 316
  • Всем успехов и удачи. 07.01.2013
  • Awards За неизменность форуму I степени - на форуме более 3 лет Серебрянная сова (250 благодарностей + 1000 сообщений)
    • Перегляд профілю
    • Awards
ПВС це дійсно провод, але в захисній оболонці, тому його прокладати в лотках дозволено.

Warning: this topic has not been posted in for at least 150 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Ім'я:     Email: