Автор Тема: Ввідний щит при струмах більше 400 А  (Прочитано 1958 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline il85

• Thank You
  • -Given: 167
  • -Receive: 48
  • Country: ua
  • Awards За неизменность форуму I степени - на форуме более 3 лет
    • Перегляд профілю
    • Awards
Які краще використовувати щити на вводі в громадських будівлях при струмах на вводі більше 400 А?

Offline Electrician

• Thank You
  • -Given: 142
  • -Receive: 559
  • У меня примерно такие же очки :-)
  • Awards За неизменность форуму I степени - на форуме более 3 лет Золотая сова (400 благодарностей + 1500 сообщений)
    • Перегляд профілю
    • Awards
ИМХО - "дробить" вводы и множить сущности ВРУ
иначе - нестандартные щиты, кабели которые на шее не гнутся. Если конечно размер помещения щитовой не позволяет разместить щиты, то можно конечно что-то пытаться, но опять же, в тесной щитовой придется "выгибаться" кабелями большого сечения
я знаю не все, а только половину

Offline comings

• Thank You
  • -Given: 17
  • -Receive: 7
    • Перегляд профілю
    • Awards
что уж так сразу-то?
инфы маловато...
какие кабели  на вводе, сколько предполагается распределительных щитов, сколько и какие наиболее мощные потребители... это так, навскидку, для начала... потом можно и что-то более конкретное сказать

Offline il85

• Thank You
  • -Given: 167
  • -Receive: 48
    • Перегляд профілю
    • Awards
Я уже розділив один раз на дві частини але цього мало, на три частини ділити не хочу тому задумуюсь про застосування панелей ЩО або чогось подібного. Потужність розрахункова освітлення та технологічного обладнання 210 кВт (перший щит на дві секції), вентиляція 195 кВт (другий щит на дві секції) з цих 195 кВт 5 руфтопів по 39.26 кВт кожен їх кількість може вирости до 9 шт (пока стадія П). Ще 25 кВт першої категорії.
Хочу поставити в щит типу ШРНН (Укрелектроапарат м. Хмельницький) на дві секції на струм 630А того і питаю хто і що в таких ситуаціях застосовує?
« Останнє редагування: 29 Травень 2011, 17:36:11 від il85 »

Offline Roman3R

• Thank You
  • -Given: 83
  • -Receive: 1109
  • Awards ЕОМактивность III-3й по числу постов в день=(? сообщений)/(? времени пребывания) III по максимальному времени on-line пребывания на форуме За неизменность форуму I степени - на форуме более 3 лет Золотая сова (400 благодарностей + 1500 сообщений)
    • Перегляд профілю
    • Awards
Панелі ЩО , для безпроблемного заведення кабелів під щитом виконати кабельний канал або передбачити металеву підставку висотою не менше 300 мм.
Вчаться на своїх помилках, а на чужих роблять кар’єру

Warning: this topic has not been posted in for at least 150 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Ім'я:     Email: