Я ж навів пункт документу і навіть жирним шрифтом виділив де це написано. Якщо це невлаштовує то подивіться ДБН А.2.2-3-2004 ДОДАТОК Ж
СКЛАД ТА ЗМІСТ ПРОЕКТУ (ЗАТВЕРДЖУВАЛЬНОЇ ЧАСТИНИ РП) НА БУДІВНИЦТВО ОБ'ЄКТІВ ЦИВІЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
Рішення з інженерного обладнання
1
Принципові рішення із внутрішнього та зовнішнього інженерного обладнання - опалення, вентиляції, кондиціонування повітря, газопостачання, водопостачання і каналізації,
електрообладнання, електроосвітлення, захисту від блискавок, зв'язку, пожежної та охоронної сигналізації, сигналізації, радіофікації, телебачення, автоматизації санітарно - технічних пристроїв, диспетчеризації, обладнання замково-переговорними пристроями (для житлових будинків), вимоги щодо енергозбереження.
Ну так от як ви покажете принципові рішення по електроосвітленню без тих самих планів освітлення???
Я правда согласен с тем что при нынешнем строительстве разводку по квартирам делать немного бредово. Но на ряду с етим невидел ни одного согласованого проекта без разводки по квартирам, а если учесть что сейчас все дома монолитные то и выходят потом такие проблемы с какими столкнулся создатель етой темы такчто выводы делайте сами стоит или нестоит, мое мнение я думаю понятно