Автор Тема: Измерители параметров постоянного тока  (Прочитано 2552 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline oxana_kolom

• **
  • Thank You
  • -Given: 11
  • -Receive: 4
  • Country: ua
  • Awards За неизменность форуму I степени - на форуме более 3 лет
    • Перегляд профілю
    • Awards
Допоможіть знайти аналогові вимірювачі для постійного струму (вимірюється напруга і  сила струму на акумуляторних батареях); установка на панелі щита; з передачею даних по мережі Modbus на автоматизоване робоче  місце (АРМ). Schneider Electric не має такого обладнання (весь проект на Schneider Electric)

Offline Бригадир

• Thank You
  • -Given: 158
  • -Receive: 174
  • Awards Хрустальная сова (100 благодарностей + 500 сообщений) За неизменность форуму I степени - на форуме более 3 лет
    • Перегляд профілю
    • Awards
Schneider Electric не має такого обладнання
Прийдется к Сименсу идти, у них есть привода для двигателей постоянного тока, а там меряют токи нагрузки.

Offline DLINN

• Thank You
  • -Given: 4
  • -Receive: 14
  • Awards За неизменность форуму II степени - на форуме 2-3 года
    • Перегляд профілю
    • ООО СЭА Электроникс
    • Awards
ИЗМЕРИТЕЛЬНЫЕ ПРЕОБРАЗОВАТЕЛИ ПОСТОЯННОГО ТОКА С НОРМИРОВАНЫМ ВЫХОДОМ ЕСТЬ У ФЕНИКС КОНТАКТ. ОПИСАНИЕ ПО ССЫЛКАМ ИЛИ МОГУ ВЫЛОЖИТЬ В ВИДЕ ФАЙЛОВ.
НАПРИМЕР
ДЛЯ ТОКА 0-11 А DC- АРТ. 2814731
http://eshop.phoenixcontact.com/phoenix/assets.do?action=basisdaten&artnr=2814731

ДЛЯ ТОКА  0-55А DC, АРТ. 2814744
http://eshop.phoenixcontact.com/phoenix/assets.do?action=basisdaten&artnr=2814744

ПО ПРЕОБРАЗОВАНИЮ НОРМИРОВАННЫХ СИГНАЛОВ В MODBUS ТОЖЕ МОЖЕМ ПОМОЧЬ. СЕРИЯ NANOLINE (ПРЕОБРАЗОВЫВАЕТ НОРМИРОВАННЫЙ СИГНАЛ И ПЕРЕДАЕТ ПО MODBUS)

ДЛЯ НАПРЯЖЕНИЯ +-660В DC, ЕСТЬ ВАРИАНТ ДЛЯ +-24В
АРТ. 2811116
http://eshop.phoenixcontact.com/phoenix/assets.do?action=basisdaten&artnr=2811116

« Останнє редагування: 09 Листопад 2010, 10:50:31 від DLINN »

Offline bondyj

• Thank You
  • -Given: 27
  • -Receive: 9
  • На лицо ужасный, добрый изнутри...
    • Перегляд профілю
    • Awards
Виробник МІКРОЛ (Івано-Франківськ) випускає перетворювачі типу ПНС-1. Ці перетворювачі перетворюють сигнали постійної напруги та струму (необхідно шунт для струму і цей шунт повинен бути виготовлений за нашими стандартами - напруга на шунті повинна становити 75 мВ, а не 100 мВ як у виконанні Європейських виробників) в уніфіковані сигнали постійної напруги (0..10В) чи струму (0..20 мА). Тип перетворювача, його вхідні та вихідні сигнали необхідно вказати при замовленні.
Параметри перетворювачів серії ПНС-1 можна знайти на сайті www.microl.ua.
Схемні рішення можу надіслати я, лиш дайте повідомлення на e-mail: apucylo@i.ua.
Я учился понемногу чему-нибудь и как-нибудь. Образованием, ей-богу, я никогда не мог блеснуть...

Offline bondyj

• Thank You
  • -Given: 27
  • -Receive: 9
  • На лицо ужасный, добрый изнутри...
    • Перегляд профілю
    • Awards
Перепрошую але не дочитав повідомлення. Якщо потрібно забезпечити передачу по МОДБАС, то виходи ПНС-1 слід підключити до налогових входів ПЛК з МОДБАС (найпростіше - ПЛК TWIDO від SCHNEIDER ELECTRIC).
Я учился понемногу чему-нибудь и как-нибудь. Образованием, ей-богу, я никогда не мог блеснуть...

Warning: this topic has not been posted in for at least 150 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Ім'я:     Email: