Доброго дня шановні добродії!
Хочу допомогти розв'язати Вашу конфліктну, безглузду ситуацію.
Кожен з нас, розуміє, що, викладена мною методика розрахунку дуже боляче б'є по чийомусь гаманцю, тому давайте допоможемо зекономити розумним та й одночасно дамо заробити усім іншим.
По суті:
1. Мій розрахунок, зроблений на підставі "прикладу" що виклала панні "KSENY" (за що я їй дуже вдячний), пройшов перевірку шляхом застосування програми розрахунку ОблЕнерго.
2. Тільки після отримання результатів перевірки та дозволу на будівництво, я виклав удосконалену методику.
(навіщо мені знати, що, та на підставі яких формул, я просто зрозумів логіку розрахунку, а далі все легко...)
Для місцевих ГуРу!
Ви б менше ляси точили, що та звідки, покажіть будь-ласка, формули та приклади власних розрахунків, перевірте та вкажіть де на Ваш погляд помилки в формулах і підрахунках. А то складається таке враження, що Ви, не фахівці, а оператори придбаних програм, і прийшли теревенити про славу собі: "які ми класні оператори, знаємо де розташовані цифри на клаві і яким пальцем потрібно натискати..." (я можу ще більше дати сарказму).
Давайте ГуРу, таким чином:
Помилка в розрахунках в формулі такій то тому... (бла... бла... бла...)
Помилковий такий-то коєф. (тому...тому... тому... взяти потрібно там...)
А то Ваше, панове ГуРу, словоблудство та рукоблудство, ні до чого не веде, окрім тупого марнотратства людського часу на зайве читання посту.
Погодьтесь, шукати приклади розрахунків буде тільки та людина яка зможе застосувати цю інформацію, а ті хто за все платять, їх вистачить на усіх, дай бог їм здоров'я.