хех. тепер постараюсь відповісти обом)))
1.
-слишком много розеток в пом. 4 (на 20м.кв.), лучше 4 шт. одинарных в разных местах;
в приміщенні №4 - 4 групи розеток, як і по нормах. а одна група на 5 розеток для оргтехніки, бо для неї не можна переноски використовувати.
2.
-нет нумерации групп на плане;
Як нема? є!!! чи я не правильно її зробив???
3.
- показана ответвлительная коробка на розетки? Лишняя работа, смотри пример ДСТУ Б.А.2.4-24:2008, стр.21
Згідний що лишня робота. не знав, що можна й не показувати

4.
- не указан тип щитка на плане и схеме, неправильное обозначение щитка на плане (условные обозначения ДСТУ)
на плані також тип потрібно вказувати?? незнав.
5.
- нет учета электроэнергии (счетчик)
.
Лічильник знаходиться в коридорному щитку. Я проектую окремо квартиру.
6.
- откуда подвод питания? как прокладывается питающий кабель?
Живлення з коридорного щитка. Як показати, як прокладається кабель???
7.
-на плане не указаны типы ламп и т.п. (см. ДСТУ по освещению)
В ДСТУ на плані розташування вказано, наприклад 3-НСП-200 200/2,7. В мене також вказано тип світильника.НПБ 1х30. де тут вказується тип ламп???
8.
- размеры выключателей (одноклавишных, двухклавишных) слишком удлинены
Яка тоді має бути довжина вимикача??? бо в ДСТУ тільки діаметр!!!

9.
-принципиальная схема недоделана, лучше сделать по ДСТУ
Ви маєте на увазі як додаток В ДСТУ 2.4-24-2008?

10.
- на принципиальной схеме автоматы ниже УЗО
Вони обов'язково повинні бути нарівні???бо я робив по прикладі, який пройшов погодження, і там так само як і я зробив.
11.
- не нужно обозначать буквами (QF..)
Цього не знав. Де це вказано??? бо і в універі вказував, і тут в проектах бачив!!!
12.
- светильник настенный (бра) неправильно показан (в ДСТУ по освещению условное обозначение есть)
А де вказано що це світильник типу "Бра"

в мене в специфікації вказано, що це настінний світильник.
13.
- выключатель для бра (пом.2), да еще за пределом ванной...интересно, они еще и свои выключатели должны иметь (проще пару лампочек в потолок сделать с соотв. степенью защиты)
відповідно тому і вимикач за межі ванної виніс.
14.
- уставки вводных автоматов завышены (наверное "шоб не вибивало", т.е. защиты нет)
Можете пояснити, чому завищені??? силова мережа: кабель ВВГнг 3х2,5, Ідоп=27 А. УЗО вибрано на 16 А? ввідний автомат на 25А??
"Шоб не вибивало" ?? Хмм. Як на мене, то при виділеній потужності 5 кВт, І=22,73А, силова мережа не мала б постраждати!!. Кабель ВВГнг 3х1,5, Ідоп=17 А. аналогічно Автомати на 10 А.
В чом помилка???
15.
- не указаны расчетные нагрузки (номинальные вижу)
Рос.р=Рос*Кпоп.ос =0,62*0,8=0,489 кВт (для 4 групи)
Рроз=Рроз.уст*Nроз*Кпоп.роз=0,16*1=0,16 кВт
Так правильно??? (Рроз.уст=0,08 з ДБН В 2.5-23, с.32)
16. Нажаль не зрозумів цього пункту. Потрібно роз'яснити на пальцях

17.
- способ прокладки групповых и питающих сетей?
Як його позначають на плані?? Яким надписом? чи в записці???
18.
- нагрузки на розетки с потолка? (ИМХО влепить чайник, микроволновку и запитать отдельными линиями, заказчик возражать не станет, а еще можно добавить цифровой телевизор в спальню - шутка конечно )
Не з потолка, а з ДБН див. п.15

В мене невідомі номінальні потужності споживачів.
19.
- в спецификации убрать из столбца "Код обладнання..." условные буквенные обозначения оборудования
Це зрозуміло.
20.
- нет схемы уравнивания потенциалов и заземления
Схеми заземлення неповинно бути, бо квартиру окремо не заземлиш, хібашо до батареї

) а за систему зрівнювання потенціалів - дороблю;)
21.
- нет поясн. записки и общих данных
Дороблю

) я перше хотів щоб схеми нормально зробити;))

P.S. Це мій перший проект. Вирішив на умовному прикладі навчитися робити, тому і викладаю недороблені частини, бо незнаю як правильно доробити!!! Але надіюсь з Вашою допомогою навчуся;))))

Дуже вдячний всім вам за те, що допомагаєте мені!!!