В мене є питаннячко, чи не підкажете ви мені, на однолінійній схемі ЩР, якщо в мене наприклад на кухні 4 резетки, але я не знаю ні потужності які до них підключатимуть, ні відповідно і струмів, то які мені значення брати??? і що то за потужність Ррас?? бо Руст - це установлена потужність групи споживачів, наскільки я розумію. Може хтось якусь якусь корисну інформацію по даному питанню може запропонувати??
ДБН В. 2.5-23-2003
5.58 Штепсельні розетки повинні установлюватися в місцях, зручних для використання з урахуванням розміщення меблів....
Кількість і розташування штепсельних розеток па кухні визначається плануванням кухні, розміщенням кухонного електроустаткування та електроприладів. Мінімальна кількість штепсельних розеток - 5 штук.
Кілька розеток, установлених в одному корпусі або в одному блоці слід розглядати як одну розетку.
4.23 Розрахункове електричне навантаження ліній, що живлять розетки, слід визначати за формулою.... (11)
Если у вас на плане технологии указаны еще и электроприемники (электроплита, электрочайник...)- лучше запитать отдельной линией и посчитать как отдельный электроприемник.