Автор Тема: Слово "Коригування". Необхідність в назві при коригуванні ПКД.  (Прочитано 418 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline maxim110795

• *
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 0
    • Перегляд профілю
    • Awards
Доброго дня.
При коригуванні ПКД, чи обов'язково в назві вказувати слово "Коригування"? І чим це нормується?
Якщо хтось знає відповідь, будь ласка, допоможіть. Дуже дякую.

P.S. Наказ №45 від16.05.2011 - не нормує. Лише вказує на незміність назви на всіх етапах створення ПКД.

Online rga

• Thank You
  • -Given: 325
  • -Receive: 862
  • Country: ua
  • Awards Золотая сова (400 благодарностей + 1500 сообщений) За неизменность форуму I степени - на форуме более 3 лет
    • Перегляд профілю
    • Awards
При коригуванні ПКД, чи обов'язково в назві вказувати слово "Коригування"? І чим це нормується?
Начебто нічим не нормується, не бачила ніде. Хоча десь у надрах СПДБ може щось таке є.
А вказують, як я думаю, за такою логікою.
Якщо зміни в проекті не торкаються проектних рішень, то вони вносяться відомим способом за СПДБ.
Якщо зміни радикальні, то це вже нова версія і тут є 2 варіанти.
Випускаємо новий проект для того самого об'єкту, але з новим шифром і проходимо окрему повну експертизу. Таке буває, коли одна компанія перехоплює об'єкт у іншій і міняє обладнання. Коригувати чужий проект не можна, а свій випустити - скільки завгодно.
Якщо прва на проект у замовника, то можна коригувати проектні рішення, залишивши шифр і назву. Для замовника, особливо бюджетного, це краще, бо якось виправдовує попередні трати. Це той самий проект, але щось змінилося і потрібно коригувати. Тобто і назва стара, і шифр старий, але якось версіх відрізняти треба, щось потрібно змінити. Ось і дописують "Коригування". Це слово і в договорах фігурує, і в фінансовій звітності.
Ну і в експертизу ми маємо подавати тільки змінені рішення, а не все. Тобто також нормальним буде збереження всіх атрибутів попередньої версії з коротеньким словом "Коригування".

Ім'я:     Email: