Автор Тема: Акумуляція електроенергії від сонячної електростанції 250кВт  (Прочитано 2877 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline andery

• Administrator
  • Thank You
  • -Given: 1170
  • -Receive: 573
  • Country: ua
    • Перегляд профілю
    • Awards
У замовник в наявності на територі сонячна електростанція сумарною потужністю панелей 250кВт.
В звязку з дуже частими відключеннями електроенргії стоїть задача акумулювати цю электроенргію для споживання її в часи відключення електрики.
Споживана потужність під час відключення електрики орієнтовно +- 25кВт.
За допомогою чого організувати акумуляцю електренергії яку виробляють сонячні панелі.
В яку сторону дивитись?
До кого звернутись, щоб це все грамотно організувати?

Дякую!

Offline Сугор

• Thank You
  • -Given: 267
  • -Receive: 950
  • Awards ЕОМактивность I - 1й по числу постов в день=(? сообщений)/(? времени пребывания) I по максимальному времени on-line пребывания на форуме Золотая сова (400 благодарностей + 1500 сообщений) За неизменность форуму I степени - на форуме более 3 лет
    • Перегляд профілю
    • Awards
andery, задача майже немає рішення. щоб акумулювати 25кВт на 1 годину треба приблизно 25 акків 100А*г. В зимку сонячних днів майже не має, світловий день короткий, тобто якщо ти купиш 100 аків щоб вистачило на 4 кодини, то потім не зможеш їх зарядити. Втім, якщо аккі заряджати від мережі то чи вистачить перетину кабелю і номіналу відного автомату щоб пропустити не тільки струм від споживачів, але ще й додатковий струм на заряджання. якщо я не помиляюсь гелеві акумулятори на 100 Аг допускають ток заряджання до 30А на 12В

Offline CC19

• Thank You
  • -Given: 106
  • -Receive: 321
  • Awards За неизменность форуму I степени - на форуме более 3 лет Хрустальная сова (100 благодарностей + 500 сообщений)
    • Перегляд профілю
    • Awards
Згоден з Сугор, дуже дороге рішення буде

andery, Можливо є сенс звернутися: https://www.atmosfera.ua/uk/ , https://alteco.in.ua/ua/ , чи до аналогічних, щоб вони прорахували комерційну пропозицію? А потім, показавши цю суму замовнику, думаю, питання відпадуть... :)

Offline grun

• Thank You
  • -Given: 109
  • -Receive: 89
  • Awards За неизменность форуму I степени - на форуме более 3 лет
    • Перегляд профілю
    • Awards
Думаю слід глянути в бік кінетичних накопичувачів енергії, чув, що начебто Ахметов їх впроваджував на своїх електростанціях. Як я зрозумів це якійсь контейнери з багатьма такими кінетичними накопичувачами, які по черзі включаються і віддають енергію

Warning: this topic has not been posted in for at least 150 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Ім'я:     Email:    
Жирний Курсив Підкреслений Закреслений | Вирівняний текст Вирівняти ліворуч Центрувати Вирівняти праворуч
Вставити зображення Гіперлінк Email Вставити посилання на FTP | З обрамленням З тінню Біжучий рядок | Надрядковий Підрядковий Телетайп | Вставити таблицю Код Цитата Insert Spoiler | Insert Unordered List Insert Ordered List Горизонтальна лінія
Smiley Wink Grin laugh Cool evil Roll Eyes Tongue Angry Лукавый Sad Shocked Хм? crazy Wall slap Смущенный Шокирован Недопонял... Сумасшедший Kiss Cry thumbsup пиво flower Study Благодарю! Жадность Сомнение Умолкаю