як на мене посилання на п.8.2 принаймі у данному випадку, що найменше - некоректне
Чому? ДСТУ IEC 62305-2:2012 вказує на покриття гравієм як на захід який знижує небезпеку для життя людей взагалі, п.8.2 ДСТУ IEC 62305-3:2012 конкретизує розмір (товщину) гравійного покриття. Мені навіть здається, що дерево - це те ж трошки "доземний провідник", бо
крокова напруга від "доземного провідника" і
крокова напруга від дерева, в яке влучить блискавка, нічим одна від одної не відрізняються, і тому захист від крокової напруги буде однаковий - гравійне покриття або асфальт. Все коректно.
У Вас є бажання ризикувати?
А хіба це ризик? Ну, напише експерт зауваження, ну, поговоримо. Якщо в нього будуть прийнятні пропозиції, я погоджусь з ним. Хоча навряд, у експертів тепер не так багато часу щоб когось "виховувати" і працюють вони в таком ж розрідженому інформаційному просторі як і проектувальники (тобто знають не набагато більше за проектувальників).
карта з Вікіпедії зразу показує
Що б вона не показувала, вона жодного разу не була офіційним документом. От якби її включили в якийсь хоч трохи посібник до ДСТУ IEC 62305, та дрібним шрифтом вказали на чотирнадцятій сторінці, що мінрегіон схвалює її використання в курсових, дипломних та проектних роботах, тоді б я її. А так ні - бо Інтернет великий, знайти в ньому можна все що захочеш. А шукати треба не те чого хочеться, а істину.
такої цифри в документі не зустрів
Ну, це ж розрахункова величина для зупинки в чистому полі. В чистому полі її - по ДСТУ IEC 62305, нічим взагалі захищати не потрібно. А от дерева, коли вони поруч з зупинкою, вносять в ризик значний вклад... і т.д.