то повинні знати такі речі як
А почему должен? Я задаю вопросы, делюсь своей информацией, и заметьте, я не сказал, что хочу или буду учить финнов, а сказал, что расскажу им. Разницу видеите? А почему финнам? так лучше их, никто воздушку не делает! И климат, в котором оини используются, наверное хуже тоже нету, только проблем у них с воздушными линиями нет!

Заодно, порекомендую и вам изучить, и другие документы..., не едиными "совковыми" ГОСТ/ДСТУ теперь жить придется.
ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства економічного розвитку і торгівлі України 10.11.2016 No1887
ПЕРЕЛІК національних стандартів, що ідентичні гармонізованим європейським стандартам та відповідність яким надає презумпцію відповідності обладнання вимогам Технічного регламенту низьковольтного електричного обладнання, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16.12.2015 No1067. До цього переліку включено національні стандарти, що є ідентичними гармонізованим європейським стандартам, у рамках виконання Директиви 2014/35/ЄС Європейського Парламенту та Ради від 26.02.2014 про гармонізацію законодавства держав-членів стосовно надання на ринку електричного обладнання, призначеного для використання в певних межах напруги. Цей перелік сформовано на основі переліку гармонізованих європейських стандартів, опублікованого в Офіційному віснику ЄС С 249/03 від 08.07.2016.