Автор Тема: Обережно, фальсифікат!  (Прочитано 43355 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Firetuf

• Thank You
  • -Given: 133
  • -Receive: 134
  • Country: ua
  • Awards За неизменность форуму I степени - на форуме более 3 лет
    • Перегляд профілю
    • Awards
Re: Обережно, фальсифікат!
« Reply #75 : 24 Березень 2017, 12:28:46 »
А шо, таки муляє? :slap:  То чекаємо навзаєм сертифікатів на успішні випробування Вашої продукції.
При чому тут моя-твоя?
В шосте, прошу надати інформацію, про  випробування в Європі вогнестійких кабелів класу Е при СТР.
Ви вказала, що Draka UK виготовляє вогнестійкі гнучкі кабелі - обман, українською - брехня.
Ви вказали, що гнучкі кабелі бувають Е30/90 - обман, українською - брехня.

До речі, слова "несучий" в українській мові немає.
Ви б краще сертифікат VDE 4102-12 нам усім показали на гнучкі кабелі, як офіційного представника європейського виробника, а потім вчили "уму-розуму". Я, по-перше, не на філологію і лінгвістику прийшов, а по-друге, зауваження не мені висловлюйте, а нормативщикам та будівельникам, наприклад: "Розрізняють тримальні конструкції вертикальні, що сприймають переважно стискальні зусилля (колони, фундаменти, несучі стіни тощо)", або наш рідненький пожежний ДБН "втрати несучої здатності (R)"

_All__Cables__Are__Not__The__Same!_
Все кабели не одинаковые по качеству!

Offline Evgen Koc

• Thank You
  • -Given: 162
  • -Receive: 130
    • Перегляд профілю
    • Awards
« Reply #76 : 24 Березень 2017, 15:14:56 »
   Сертифікати, отримані ТОВ "ОБО Беттерманн Україна", викладено мною для ознайомлення для усіх бажаючих. З Вашого боку я бачу лише цитати з каталогів зарубіжних виробників, продукція яких не проходила оцінюівання відповідності в Україні. Та ще забагато емоцій, що опосередковано свідчить про відсутність аргументації. Таким чином, належить визнати, що Вам немає чого показати вітчизняному споживачу з вашої продукції, сертифікованої в Україні. То наздоганяйте лідерів!
  Я намагаюся скерувати обговорення у напрямку, важливому для українських виробників, проектувальників, розповсюджувачів, монтувальників та споживачів. Темою цієї дискусії є не гнучкі вогнестійкі кабелі, а факти вкидування на ринок України контрафактної продукції протипожеженого призначення. Подана у ході дискусії інформація вже зробила добру справу - вчасно застерегла багатьох від помилок, які могли їм дорого коштувати. Якщо ж Вас цікавлять світові огляди виробників кабельних виробів потипожежного призначення - прошу відкрити нову тему з цього приводу та закликати до дискусії вузьких спеціалістів з цього профілю (якщо їх зацікавить та тематика).
   А ми тут продовжуватимемо ловити нечистих на руку спритників, вибудовувати цивілізоване ринкове середовище, захищати людей та майно від небезпек пожеж.

Offline rga

• Thank You
  • -Given: 325
  • -Receive: 863
  • Awards Золотая сова (400 благодарностей + 1500 сообщений) За неизменность форуму I степени - на форуме более 3 лет
    • Перегляд профілю
    • Awards
« Reply #77 : 24 Березень 2017, 16:04:59 »
А ми тут продовжуватимемо ловити нечистих на руку спритників, вибудовувати цивілізоване ринкове середовище, захищати людей та майно від небезпек пожеж.
Ну так, собственно, комментарии Firetuf на это и направлены - на некорректность испытаний "спритниками" на СТР и возможность существования реальных огнестойких гибких кабелей для реального "захисту людей та майна від небезпек пожеж".
Пока от Вас только лозунги и реклама Беттермана (а это нужно делать в другом разделе по правилам форума).

Offline Evgen Koc

• Thank You
    • Перегляд профілю
    • Awards
« Reply #78 : 26 Березень 2017, 21:02:57 »
некорректность испытаний "спритниками" на СТР и возможность существования реальных огнестойких гибких кабелей
13 Март 2017, 15:02:52 мною було наведено цитату з сайту  Державного центру сертифікації ДСНС України: «За результатами контрольних випробувань щодо здатності до збереження цілісності кіл в умовах стандартного температурного режиму та здатності до збереження цілісності кіл в умовах впливу полум’я, температура якого не менше ніж 750 ºC, виробником було підтверджено якість продукції».
Зверніть увагу, «… в умовах стандартного температурного режиму ТА здатності до збереження цілісності кіл в умовах впливу полум’я, температура якого не менше ніж 750 ºC …»
То до кого в такому випадку у Feretuf та rda виникають питання щодо СТР (а про нього там зазначено) та перерізу жил кабелів:
-   до Держцентру ДСНС?
-   до виробника, чию продукцію було УСПІШНО перевірено?
-   до того, хто розмістив цю інфу на форумі?

Offline Evgen Koc

• Thank You
    • Перегляд профілю
    • Awards
« Reply #79 : 26 Березень 2017, 21:08:27 »
Пока от Вас только лозунги и реклама Беттермана (а это нужно делать в другом разделе по правилам форума).
Мене неодноразово та настійливо просили розмістити на форумі сертифікати про випробування кабельних ліній Р30/Р90 на несних системах OBO BETTERMANN, що й було зроблено (до речі, ще й у кількох інших розділах нашого форуму, якраз для цього призначених). Тож нема на що нарікати.

Offline Firetuf

• Thank You
  • -Given: 133
  • -Receive: 134
    • Перегляд профілю
    • Awards
« Reply #80 : 27 Березень 2017, 10:16:48 »
Мене неодноразово та настійливо просили розмістити на форумі сертифікати про випробування кабельних ліній Р30/Р90 на несних системах OBO BETTERMANN, що й було зроблено

В шосте, прошу надати інформацію, про  випробування в Європі вогнестійких кабелів класу Е при СТР.
Ви б краще сертифікат VDE 4102-12 нам усім показали на гнучкі кабелі, як офіційного представника європейського виробника

"Ти йому в очі сці, а він каже - дощ іде" (с) Українське народне прислів'я.

Ну так, собственно, комментарии Firetuf на это и направлены - на некорректность испытаний "спритниками" на СТР и возможность существования реальных огнестойких гибких кабелей для реального "захисту людей та майна від небезпек пожеж".
Ув. rga, Все и всё мы понимаем. Так уж повелось, что импортеры какой-либо продукции вынуждены, да и собственно обязаны отдуваться за производителя импортируемого продукта, и не только ввиду коммерческой деятельности. Мы гораздо чаще общаемся с производителями и более узко смотрим и изучаем эти продукты. Я даже не говорю об официальном представителе, сам статус это обязывает. Так было и так должно быть всегда.
Почему официальный представитель ведущего европейского производителя в области пожарных решений безопасности отказывается поделится опытом своих испытаний в Европе, при этом, не стесняется не только комментировать и обсуждать, но и рекламировать других производителей по этой же теме - вопрос???
Скажу больше, почему этот представитель лукавит и всячески уходит от подтверждения несуществующих испытаний по DIN VDE 4102-12 гибких "огнестойких" кабелей 5-го класса - еще больший вопрос??????
Ладно, будем потихоньку эту работу делать вместо него.
Еще раз сбрасываю перечень ведущих европейских производителей кабеленесущих систем, с перечнем испытываемых типов кабеля. Данные взяты от лидера в этой области - LEONI Studer AG.
_All__Cables__Are__Not__The__Same!_
Все кабели не одинаковые по качеству!

Offline Nick A

• *
  • Thank You
  • -Given: 8
  • -Receive: 1
    • Перегляд профілю
    • Awards
« Reply #81 : 27 Березень 2017, 11:08:09 »
У меня вопрос. Как, ООО Алай умудряется продавать кабель с паспортом , в котором указанно, что кабель  он произведен 20 марта 2017 года , а на кабеле в маркировке указан 2016 год, это, как товарищи))))

Offline Evgen Koc

• Thank You
    • Перегляд профілю
    • Awards
« Reply #82 : 27 Березень 2017, 13:00:23 »
А семинары только в Киеве? Є розклад?

Черговий семінар «Протипожежний захист кабельних систем в будівлях. Проектування і монтаж згідно національних і міжнародних норм. Технічні рішення «OBO Bettermann GmbH & Co.» буде проведено у середу 29.03.2017 з 10:00 до 12:30 у офісі ТОВ "ОБО Беттерманн Україна".

Адреса та зміст семінару зазначені у додатку: http://eom.com.ua/index.php/topic,21675.new.html#new

Чекаємо на заявки для участі у семінарі.

Offline Evgen Koc

• Thank You
    • Перегляд профілю
    • Awards
« Reply #83 : 27 Березень 2017, 13:06:24 »
У меня вопрос. Как, ООО Алай умудряется продавать кабель с паспортом , в котором указанно, что кабель  он произведен 20 марта 2017 года , а на кабеле в маркировке указан 2016 год, это, как товарищи))))
Цікаве питання! Ви вже написали про це претензію продавцю із зазначенням № та дати видаткової накладної? Розкажете нам про розвиток подій? Мабуть кетчуп не купляють так легковажно  :(
« Останнє редагування: 28 Березень 2017, 18:44:43 від Evgen Koc »

Offline Evgen Koc

• Thank You
    • Перегляд профілю
    • Awards
« Reply #84 : 28 Березень 2017, 18:22:55 »
Ау, Nick Alay! Как там Ваш запрос по поводу претензии с продажей кабеля фирмы "Алай" самому себе (при таком нике все уже догадались, что в Вашем лице мы имеем дело именно с представителем этого изготовителя)? Всё ли у Вас в порядке? Не испытываете ли Вы давления за Вашу открытую и непримиримую позицию? Мы хотели бы всё-таки узнать, чем кончился описанный Вами досадный (или всё в порядке?) эпизод.

Offline Evgen Koc

• Thank You
    • Перегляд профілю
    • Awards
« Reply #85 : 28 Березень 2017, 18:35:47 »
Почему официальный представитель ведущего европейского производителя в области пожарных решений безопасности отказывается поделится опытом своих испытаний в Европе, при этом, не стесняется не только комментировать и обсуждать, но и рекламировать других производителей по этой же теме - вопрос???
Я вже порадив Firetuf, аби він звернувся до "европейского производителя в области пожарных решений безопасности" з приводу усіх випробувань, які його цікавлять. Це їхні результати, то їм і годиться ними розпоряджатися. То шо, звернулися? Відповідь отримали? Розкажіть, що вони Вам пишуть.
Коли ж поглянути, скільки даних щодо продукції закордонного виробництва викладено на це обговорення з-під Вашого пера, то не мені належить закидати рекламу інших виробників.

Offline Evgen Koc

• Thank You
    • Перегляд профілю
    • Awards
« Reply #86 : 28 Березень 2017, 18:44:07 »
почему этот представитель лукавит и всячески уходит от подтверждения несуществующих испытаний по DIN VDE 4102-12 гибких "огнестойких" кабелей 5-го класса
Тому що наше підприємство працює виключно на український ринок й ми провели успішні випробування на відповідність вимогам українських технічних норм (як і належить добросовісному постачальнику).
То покажіть нам нарешті приклад успішного випробування якоїсь Вашої аналогічної продукції: за українськими нормами; за DIN VDE 4102-12, коли вони Вам так полюбилися.
А щодо відповідності DIN VDE 4102-12 звертайтеся до тих країн, де ці норми діють.

Offline Evgen Koc

• Thank You
    • Перегляд профілю
    • Awards
« Reply #87 : 29 Березень 2017, 13:41:45 »
Сьогодні успішно пройшов семінар для проектувальників з технічних рішень OBO BETTERMANN щодо пожежостійкого прокладення інженерних комунікацій у будівлях і спорудах. У процесі підготовки презентації було отримано відомості, з якою кабельною продукцією проходили успішні випробування за СТР несних систем "від OBO BETTERMANN". Поспішаю повідомити про це тих, хто цікавився такого роду питаннями.
Сертифікати було отримано за результатми випробувань, проведених з кабелями таких виробників:Інтеркабель Київ, Dätwyler AG Kabel + Systeme, Kabelwerk Eupen, PRYSMIAN Kabel und Systeme, NEXANS Deutschland Industries, LEONI Studer AG.

Offline rga

• Thank You
  • -Given: 325
  • -Receive: 863
  • Awards Золотая сова (400 благодарностей + 1500 сообщений) За неизменность форуму I степени - на форуме более 3 лет
    • Перегляд профілю
    • Awards
« Reply #88 : 29 Березень 2017, 15:23:04 »
Evgen Koc, я абсолютно ничего не имею против OBO BETTERMANN, но Вам не кажется, что реклама компании в теме "Обережно, фальсифікат!" выглядит весьма пикантно?  hmmmm

NickAlay

• Гість
« Reply #89 : 29 Березень 2017, 15:59:58 »
По поводу моего ника, то он к Алаю не имеет никакого отношения, не нужно воспринимать все буквально, а по поводу не соответствия даты выпуска кабеля и фактической маркировки, то я и так знаю, что старый кабель продается под новоиспеченными сертификатами с другим классом огнестойкости, а подставлять покупателей этого кабеля у Алая, я не собираюсь. Я ответа непосредственно от производителя , а не от покупателя.

Warning: this topic has not been posted in for at least 150 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Ім'я:     Email:    
Жирний Курсив Підкреслений Закреслений | Вирівняний текст Вирівняти ліворуч Центрувати Вирівняти праворуч
Вставити зображення Гіперлінк Email Вставити посилання на FTP | З обрамленням З тінню Біжучий рядок | Надрядковий Підрядковий Телетайп | Вставити таблицю Код Цитата Insert Spoiler | Insert Unordered List Insert Ordered List Горизонтальна лінія
Smiley Wink Grin laugh Cool evil Roll Eyes Tongue Angry Лукавый Sad Shocked Хм? crazy Wall slap Смущенный Шокирован Недопонял... Сумасшедший Kiss Cry thumbsup пиво flower Study Благодарю! Жадность Сомнение Умолкаю