Автор Тема: Обережно, фальсифікат!  (Прочитано 43002 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Offline Firetuf

• Thank You
  • -Given: 133
  • -Receive: 134
  • Country: ua
  • Awards За неизменность форуму I степени - на форуме более 3 лет
    • Перегляд профілю
    • Awards
Re: Обережно, фальсифікат!
« Reply #75 : 24 Березень 2017, 12:28:46 »
А шо, таки муляє? :slap:  То чекаємо навзаєм сертифікатів на успішні випробування Вашої продукції.
При чому тут моя-твоя?
В шосте, прошу надати інформацію, про  випробування в Європі вогнестійких кабелів класу Е при СТР.
Ви вказала, що Draka UK виготовляє вогнестійкі гнучкі кабелі - обман, українською - брехня.
Ви вказали, що гнучкі кабелі бувають Е30/90 - обман, українською - брехня.

До речі, слова "несучий" в українській мові немає.
Ви б краще сертифікат VDE 4102-12 нам усім показали на гнучкі кабелі, як офіційного представника європейського виробника, а потім вчили "уму-розуму". Я, по-перше, не на філологію і лінгвістику прийшов, а по-друге, зауваження не мені висловлюйте, а нормативщикам та будівельникам, наприклад: "Розрізняють тримальні конструкції вертикальні, що сприймають переважно стискальні зусилля (колони, фундаменти, несучі стіни тощо)", або наш рідненький пожежний ДБН "втрати несучої здатності (R)"

_All__Cables__Are__Not__The__Same!_
Все кабели не одинаковые по качеству!

Offline Evgen Koc

• Thank You
  • -Given: 162
  • -Receive: 130
    • Перегляд профілю
    • Awards
« Reply #76 : 24 Березень 2017, 15:14:56 »
   Сертифікати, отримані ТОВ "ОБО Беттерманн Україна", викладено мною для ознайомлення для усіх бажаючих. З Вашого боку я бачу лише цитати з каталогів зарубіжних виробників, продукція яких не проходила оцінюівання відповідності в Україні. Та ще забагато емоцій, що опосередковано свідчить про відсутність аргументації. Таким чином, належить визнати, що Вам немає чого показати вітчизняному споживачу з вашої продукції, сертифікованої в Україні. То наздоганяйте лідерів!
  Я намагаюся скерувати обговорення у напрямку, важливому для українських виробників, проектувальників, розповсюджувачів, монтувальників та споживачів. Темою цієї дискусії є не гнучкі вогнестійкі кабелі, а факти вкидування на ринок України контрафактної продукції протипожеженого призначення. Подана у ході дискусії інформація вже зробила добру справу - вчасно застерегла багатьох від помилок, які могли їм дорого коштувати. Якщо ж Вас цікавлять світові огляди виробників кабельних виробів потипожежного призначення - прошу відкрити нову тему з цього приводу та закликати до дискусії вузьких спеціалістів з цього профілю (якщо їх зацікавить та тематика).
   А ми тут продовжуватимемо ловити нечистих на руку спритників, вибудовувати цивілізоване ринкове середовище, захищати людей та майно від небезпек пожеж.

Offline rga

• Thank You
  • -Given: 325
  • -Receive: 863
  • Awards Золотая сова (400 благодарностей + 1500 сообщений) За неизменность форуму I степени - на форуме более 3 лет
    • Перегляд профілю
    • Awards
« Reply #77 : 24 Березень 2017, 16:04:59 »
А ми тут продовжуватимемо ловити нечистих на руку спритників, вибудовувати цивілізоване ринкове середовище, захищати людей та майно від небезпек пожеж.
Ну так, собственно, комментарии Firetuf на это и направлены - на некорректность испытаний "спритниками" на СТР и возможность существования реальных огнестойких гибких кабелей для реального "захисту людей та майна від небезпек пожеж".
Пока от Вас только лозунги и реклама Беттермана (а это нужно делать в другом разделе по правилам форума).

Offline Evgen Koc

• Thank You
    • Перегляд профілю
    • Awards
« Reply #78 : 26 Березень 2017, 21:02:57 »
некорректность испытаний "спритниками" на СТР и возможность существования реальных огнестойких гибких кабелей
13 Март 2017, 15:02:52 мною було наведено цитату з сайту  Державного центру сертифікації ДСНС України: «За результатами контрольних випробувань щодо здатності до збереження цілісності кіл в умовах стандартного температурного режиму та здатності до збереження цілісності кіл в умовах впливу полум’я, температура якого не менше ніж 750 ºC, виробником було підтверджено якість продукції».
Зверніть увагу, «… в умовах стандартного температурного режиму ТА здатності до збереження цілісності кіл в умовах впливу полум’я, температура якого не менше ніж 750 ºC …»
То до кого в такому випадку у Feretuf та rda виникають питання щодо СТР (а про нього там зазначено) та перерізу жил кабелів:
-   до Держцентру ДСНС?
-   до виробника, чию продукцію було УСПІШНО перевірено?
-   до того, хто розмістив цю інфу на форумі?

Offline Evgen Koc

• Thank You
    • Перегляд профілю
    • Awards
« Reply #79 : 26 Березень 2017, 21:08:27 »
Пока от Вас только лозунги и реклама Беттермана (а это нужно делать в другом разделе по правилам форума).
Мене неодноразово та настійливо просили розмістити на форумі сертифікати про випробування кабельних ліній Р30/Р90 на несних системах OBO BETTERMANN, що й було зроблено (до речі, ще й у кількох інших розділах нашого форуму, якраз для цього призначених). Тож нема на що нарікати.

Offline Firetuf

• Thank You
  • -Given: 133
  • -Receive: 134
    • Перегляд профілю
    • Awards
« Reply #80 : 27 Березень 2017, 10:16:48 »
Мене неодноразово та настійливо просили розмістити на форумі сертифікати про випробування кабельних ліній Р30/Р90 на несних системах OBO BETTERMANN, що й було зроблено

В шосте, прошу надати інформацію, про  випробування в Європі вогнестійких кабелів класу Е при СТР.
Ви б краще сертифікат VDE 4102-12 нам усім показали на гнучкі кабелі, як офіційного представника європейського виробника

"Ти йому в очі сці, а він каже - дощ іде" (с) Українське народне прислів'я.

Ну так, собственно, комментарии Firetuf на это и направлены - на некорректность испытаний "спритниками" на СТР и возможность существования реальных огнестойких гибких кабелей для реального "захисту людей та майна від небезпек пожеж".
Ув. rga, Все и всё мы понимаем. Так уж повелось, что импортеры какой-либо продукции вынуждены, да и собственно обязаны отдуваться за производителя импортируемого продукта, и не только ввиду коммерческой деятельности. Мы гораздо чаще общаемся с производителями и более узко смотрим и изучаем эти продукты. Я даже не говорю об официальном представителе, сам статус это обязывает. Так было и так должно быть всегда.
Почему официальный представитель ведущего европейского производителя в области пожарных решений безопасности отказывается поделится опытом своих испытаний в Европе, при этом, не стесняется не только комментировать и обсуждать, но и рекламировать других производителей по этой же теме - вопрос???
Скажу больше, почему этот представитель лукавит и всячески уходит от подтверждения несуществующих испытаний по DIN VDE 4102-12 гибких "огнестойких" кабелей 5-го класса - еще больший вопрос??????
Ладно, будем потихоньку эту работу делать вместо него.
Еще раз сбрасываю перечень ведущих европейских производителей кабеленесущих систем, с перечнем испытываемых типов кабеля. Данные взяты от лидера в этой области - LEONI Studer AG.
_All__Cables__Are__Not__The__Same!_
Все кабели не одинаковые по качеству!

Offline Nick A

• *
  • Thank You
  • -Given: 8
  • -Receive: 1
    • Перегляд профілю
    • Awards
« Reply #81 : 27 Березень 2017, 11:08:09 »
У меня вопрос. Как, ООО Алай умудряется продавать кабель с паспортом , в котором указанно, что кабель  он произведен 20 марта 2017 года , а на кабеле в маркировке указан 2016 год, это, как товарищи))))

Offline Evgen Koc

• Thank You
    • Перегляд профілю
    • Awards
« Reply #82 : 27 Березень 2017, 13:00:23 »
А семинары только в Киеве? Є розклад?

Черговий семінар «Протипожежний захист кабельних систем в будівлях. Проектування і монтаж згідно національних і міжнародних норм. Технічні рішення «OBO Bettermann GmbH & Co.» буде проведено у середу 29.03.2017 з 10:00 до 12:30 у офісі ТОВ "ОБО Беттерманн Україна".

Адреса та зміст семінару зазначені у додатку: http://eom.com.ua/index.php/topic,21675.new.html#new

Чекаємо на заявки для участі у семінарі.

Offline Evgen Koc

• Thank You
    • Перегляд профілю
    • Awards
« Reply #83 : 27 Березень 2017, 13:06:24 »
У меня вопрос. Как, ООО Алай умудряется продавать кабель с паспортом , в котором указанно, что кабель  он произведен 20 марта 2017 года , а на кабеле в маркировке указан 2016 год, это, как товарищи))))
Цікаве питання! Ви вже написали про це претензію продавцю із зазначенням № та дати видаткової накладної? Розкажете нам про розвиток подій? Мабуть кетчуп не купляють так легковажно  :(
« Останнє редагування: 28 Березень 2017, 18:44:43 від Evgen Koc »

Offline Evgen Koc

• Thank You
    • Перегляд профілю
    • Awards
« Reply #84 : 28 Березень 2017, 18:22:55 »
Ау, Nick Alay! Как там Ваш запрос по поводу претензии с продажей кабеля фирмы "Алай" самому себе (при таком нике все уже догадались, что в Вашем лице мы имеем дело именно с представителем этого изготовителя)? Всё ли у Вас в порядке? Не испытываете ли Вы давления за Вашу открытую и непримиримую позицию? Мы хотели бы всё-таки узнать, чем кончился описанный Вами досадный (или всё в порядке?) эпизод.

Offline Evgen Koc

• Thank You
    • Перегляд профілю
    • Awards
« Reply #85 : 28 Березень 2017, 18:35:47 »
Почему официальный представитель ведущего европейского производителя в области пожарных решений безопасности отказывается поделится опытом своих испытаний в Европе, при этом, не стесняется не только комментировать и обсуждать, но и рекламировать других производителей по этой же теме - вопрос???
Я вже порадив Firetuf, аби він звернувся до "европейского производителя в области пожарных решений безопасности" з приводу усіх випробувань, які його цікавлять. Це їхні результати, то їм і годиться ними розпоряджатися. То шо, звернулися? Відповідь отримали? Розкажіть, що вони Вам пишуть.
Коли ж поглянути, скільки даних щодо продукції закордонного виробництва викладено на це обговорення з-під Вашого пера, то не мені належить закидати рекламу інших виробників.

Offline Evgen Koc

• Thank You
    • Перегляд профілю
    • Awards
« Reply #86 : 28 Березень 2017, 18:44:07 »
почему этот представитель лукавит и всячески уходит от подтверждения несуществующих испытаний по DIN VDE 4102-12 гибких "огнестойких" кабелей 5-го класса
Тому що наше підприємство працює виключно на український ринок й ми провели успішні випробування на відповідність вимогам українських технічних норм (як і належить добросовісному постачальнику).
То покажіть нам нарешті приклад успішного випробування якоїсь Вашої аналогічної продукції: за українськими нормами; за DIN VDE 4102-12, коли вони Вам так полюбилися.
А щодо відповідності DIN VDE 4102-12 звертайтеся до тих країн, де ці норми діють.

Offline Evgen Koc

• Thank You
    • Перегляд профілю
    • Awards
« Reply #87 : 29 Березень 2017, 13:41:45 »
Сьогодні успішно пройшов семінар для проектувальників з технічних рішень OBO BETTERMANN щодо пожежостійкого прокладення інженерних комунікацій у будівлях і спорудах. У процесі підготовки презентації було отримано відомості, з якою кабельною продукцією проходили успішні випробування за СТР несних систем "від OBO BETTERMANN". Поспішаю повідомити про це тих, хто цікавився такого роду питаннями.
Сертифікати було отримано за результатми випробувань, проведених з кабелями таких виробників:Інтеркабель Київ, Dätwyler AG Kabel + Systeme, Kabelwerk Eupen, PRYSMIAN Kabel und Systeme, NEXANS Deutschland Industries, LEONI Studer AG.

Offline rga

• Thank You
  • -Given: 325
  • -Receive: 863
  • Awards Золотая сова (400 благодарностей + 1500 сообщений) За неизменность форуму I степени - на форуме более 3 лет
    • Перегляд профілю
    • Awards
« Reply #88 : 29 Березень 2017, 15:23:04 »
Evgen Koc, я абсолютно ничего не имею против OBO BETTERMANN, но Вам не кажется, что реклама компании в теме "Обережно, фальсифікат!" выглядит весьма пикантно?  hmmmm

NickAlay

• Гість
« Reply #89 : 29 Березень 2017, 15:59:58 »
По поводу моего ника, то он к Алаю не имеет никакого отношения, не нужно воспринимать все буквально, а по поводу не соответствия даты выпуска кабеля и фактической маркировки, то я и так знаю, что старый кабель продается под новоиспеченными сертификатами с другим классом огнестойкости, а подставлять покупателей этого кабеля у Алая, я не собираюсь. Я ответа непосредственно от производителя , а не от покупателя.

Warning: this topic has not been posted in for at least 150 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Ім'я:     Email: