Автор Тема: Освітлення вантажної площадки  (Прочитано 1891 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Лаврентий

• Thank You
  • -Given: 24
  • -Receive: 1
    • Перегляд профілю
    • Awards
Шановне панство, що порадите у вирішені такої проблеми, а саме необхідно освітити навантажувальну платформу (завантаження вагонів) площею приблизно 20 на 30 метрів. Основний мінус найближча точка 220В за 350 метрів. Ставити опори чи положити кабель в землю занадто дорого.
  Є думка встановити світлодіодні  прожектори живленням 12 В  та заживити їх від звичайного тракторного акумюлятора.
Тривалість освітлення максимум 7 годин, це в зимку зрозуміло чому, в лідку значно менше часу. Звісно періодично  його треба буде тягти до мережі та підзаряджати, можливо використати іншого типу акумулятор, що розрахований на невеликі пускові токи а на тривалю роботу. Поставити малопотужний генератор теж один з варіантів,але  вартість пального теж кусаеться.
Що порадите у вирішені даної проблеми щоб досягти максимальної ефективності при мінімальних фінансових затратах

Можна помріяти :D :D :D

Offline grossel

• Thank You
  • -Given: 110
  • -Receive: 1621
  • Country: ua
  • Awards ЕОМактивность II- 2й по числу постов в день=(? сообщений)/(? времени пребывания) Золотая сова (400 благодарностей + 1500 сообщений) За неизменность форуму I степени - на форуме более 3 лет
    • Перегляд профілю
    • Awards
Re: Освітлення вантажної площадки
« Reply #1 : 19 Листопад 2014, 09:53:20 »
20х30 м це досить великі розміри і встановлення "акумулятора" не вирішить існуючої проблеми, та і якщо виконати розрахунки я думаю не дешевше чим притянути кабель. Тим більш, необхідно знати, можливо в подальшому для механізації навантажувальних-розвантажувальних робіт в перспективі буде потрібно підключення навантажувачів, транспортерів і т.п., а також необхідність в приміщенні персоналу для обігріву в зимовий період. В якому необхідне електроосвітлення і електроопалення. Тому в першу чергу потрібно знати, що підключаем, якою потужністью і як все це з технологічної сторони повинно працювати і тому я більше схиляюсь до виконання кабельної лінії електропостачання.
канал видео wwwGenPlanaNet на YouTube
http://www.youtube.com/user/wwwGenPlanaNet

Offline Лаврентий

• Thank You
  • -Given: 24
  • -Receive: 1
    • Перегляд профілю
    • Awards
« Reply #2 : 19 Листопад 2014, 10:27:42 »
Абсолютно згідний. Було літо тепло врахував всі вище вами написані нюанси але гаманцем фінансування не я керую. Зарас  вантажать сталевою волею  та й далі будуть ним вантажити це 100%.
Халепа

Offline Василич

• Thank You
  • -Given: 18
  • -Receive: 22
  • Country: ua
  • Awards За неизменность форуму I степени - на форуме более 3 лет
    • Перегляд профілю
    • Awards
« Reply #3 : 19 Листопад 2014, 17:16:31 »
аккумуляторам нужно обеспечить температурный режим, иначе они не проработают номинального времени. Есть где их поставить, чтобы они не мерзли? - мне кажется - это утопия.... если на времянку, то возможно вам больше подойдет Аварийная световая башня
И сказал Бог: да будет свет. И сказали электрики: А на этом можно подзаработать...

Warning: this topic has not been posted in for at least 150 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Ім'я:     Email: