Автор Тема: ДСТУ Б А.3.1-22:2013 Визначення тривалості будівництва об’єктів  (Прочитано 7862 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Саша85

• Thank You
  • -Given: 26
  • -Receive: 13
  • Country: ua
  • Awards За неизменность форуму I степени - на форуме более 3 лет
    • Перегляд профілю
    • Awards
Рився в інтернеті, щось нічого невиходить знайти цей документ (ДСТУ Б А.3.1-22:2013 Визначення тривалості будівництва об’єктів).
Хоча в Наказі Мінрегіонбуду №393 від 20.09.13 р. передбачено нібито що даний документ вже давно має бути, а саме пунктом 4.3. Видати прийнятий цим наказом ДСТУ Б А.3.1-22:2013 "Визначення тривалості будівництва об'єктів" не пізніше ніж за 90 днів до дня набрання ним чинності.
Набрання чинності даного ДСТУ 01.01.2014 р.

аууууу, де ти ДСТУ  :-[
Якби ми вчились так, як треба, То й мудрість би була своя.  А то заліземо на небо: «І ми не ми, і я не я, І все те бачив, і все знаю,

Offline Саша85

• Thank You
  • -Given: 26
  • -Receive: 13
  • Awards За неизменность форуму I степени - на форуме более 3 лет
    • Перегляд профілю
    • Awards
Шановні форумчани, де все ж таки найти цей ДСТУ Б А.3.1-22:2013 Визначення тривалості будівництва об’єктів
Якби ми вчились так, як треба, То й мудрість би була своя.  А то заліземо на небо: «І ми не ми, і я не я, І все те бачив, і все знаю,

Offline rga

• Thank You
  • -Given: 325
  • -Receive: 863
  • Awards Золотая сова (400 благодарностей + 1500 сообщений) За неизменность форуму I степени - на форуме более 3 лет
    • Перегляд профілю
    • Awards
не пізніше ніж за 90 днів до дня набрання ним чинності.
Набрання чинності даного ДСТУ 01.01.2014 р.
Вот после 1 апреля как раз и можно начинать интересоваться  :)

Offline Sergey U.

• Thank You
  • -Given: 46
  • -Receive: 248
  • Awards За неизменность форуму I степени - на форуме более 3 лет Хрустальная сова (100 благодарностей + 500 сообщений)
    • Перегляд профілю
    • Awards
А выложить на форуме можно?
Будьте настойчивы, и Вы многого добьетесь, ведь так интересней и жить и работать

Offline 3oloS

• Global Moderator
  • Thank You
  • -Given: 327
  • -Receive: 1663
    • Перегляд профілю
    • Awards

Warning: this topic has not been posted in for at least 150 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Ім'я:     Email:    
Жирний Курсив Підкреслений Закреслений | Вирівняний текст Вирівняти ліворуч Центрувати Вирівняти праворуч
Вставити зображення Гіперлінк Email Вставити посилання на FTP | З обрамленням З тінню Біжучий рядок | Надрядковий Підрядковий Телетайп | Вставити таблицю Код Цитата Insert Spoiler | Insert Unordered List Insert Ordered List Горизонтальна лінія
Smiley Wink Grin laugh Cool evil Roll Eyes Tongue Angry Лукавый Sad Shocked Хм? crazy Wall slap Смущенный Шокирован Недопонял... Сумасшедший Kiss Cry thumbsup пиво flower Study Благодарю! Жадность Сомнение Умолкаю