Ви неуважний , прочитайте ще один раз
- спасибі, перечитав ще раз. Якщо починаєте бути таким прискіпливим і берете на себе таку роль учителя, то будьте найуважнішим та бажано оперувати нормативною базою, а саме вживайте термін електропроводки, як то визначено в ПУЕ, на стр. 173, п.2.1.2. та стр. 182 п.2.1.52-65. : Відкрита та прихована електропроводка. І ще і ще раз перечитайте цей розділ, що є саме електропроводка, яка вона буває і т.д.

Але мова йде зовсім не про те. Було питання, чи є обовязкові вимоги на застосування гофри, якщо кабель відповідає ПБ. Я не знаю таких вимог і наводив тільки поради та припущення. Перечитуйте по декілька разів пости, а потім робіть зауваження, якщо вже і взяли на себе таку відповідальність. А ось де і як є зміст та виправдання застосування цієї гофри, на мою думку, - я намагався роз'яснити та з задоволенням би подискутував з цього питання.
p.s. Світ набагато ширший, ніж ми собі уявляємо. І якщо ви йдете під парасолькою, але на небі вже сонечко і летять останні краплини, а ви цього не взмозі бачити, так як далі, а ніж парасолька Вам не видно і все гадаєте, коли ж той дощ скінчиться - це є відповіддю, що гофра може застосовуватися не лише в цехах і на лотках, як Ви стверджуєте.
Цитата: Roman3R от 03 Октября 2013, 13:36:34 pm
Від чого ? Від внурішньоцехового транспорту..----... якщо кабелі наприклад прокладаються на лотках в виробничих приміщеннях?Сподіваюсь на порозуміння.
p.p.s: Почитайте, только внимательно, прошу Вас. Я уверен, что там найдете много ответов на все вопросы (и о транспорте даже есть...). Только теперь спор ведите с производителем, я пасс.
http://www.etm.ru/files/plastic_tubes_group_v.pdf