я имел в виду, что Torro, не указал этого в своем вопросе Smiley
а, то я неправильно зрозумів контекст

Кстати, сейчас такая мысль пришла - а почему бы не использовать расцепители минимального напряжения? Ведь если пожар (до его обнаружения системой ПС) пережгет провода к расцепителям?
В принципі, ППКП видає сигнал "Пожежа" на зовнішні виходи відразу коли датчики тільки починають фіксувати первинні ознаки пожежі. Тому таке як ви написали навряд чи можливо (щоб ППКП спрацьовував аж тоді, коли пожежа розбушувалась аж настільки, щоб перепалювати проводку).
Хоча взагалі можна використовувати і РМН.
Але він по-перше дещо дорожче ніж РН (порівняння для ІЕК: РН-47 коштує 95 грн., РМ-47 коштує 135 грн.).
А по-друге, можуть бути хибні відключення вентсистем при пропажі напруги, не пов"язаній з розмиканням мережі РМН приладом ПС (відключення ел. енергії, просадка напруги, тощо). Потім ходи включай вручну всі вентсистеми, особливо якщо об"єкт великий.
Тому виходячи з цих аргументів, я за РН

тогда будет поврежден и кабель, питающий систему вентиляции (они ведь по одной трассе почти всегда идут).
Ні, далеко не завжди.
Значит, Тирас просит 220 В. Или не все Тирасы на 220 В? А есть ли приборы ПС с выходом на меньшие напряжения: 60 В, 110 В?
Просто ~220 В (вірніше, ~242 В) -- це найбільша напруга, яку комутує МРЛ2.1. А коло меншої напруги (на 12 В наприклад) він теж може комутувати. Він же комутує зовнішнє коло, а тут просто йдеться про напругу, яку витримають контакти МРЛ2.1.