Автор Тема: пожсигнализация в детских учереждениях  (Прочитано 3828 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Евген

• Гість
Не зрозуміло.
Якщо потрібно ставити оповіщення навіть в коморі, та туалетах, тоді навіщо пишуть
оповіщуються   тільки адміністрація та обслуговуючий персонал.  Оповіщення адміністрації (обслуговуючого персоналу) здійснюється за допомогою:
Тоді навіщо про персонал згадувати? Написали б , в кожній кімнаті по світлозвуковому оповіщувачу окрім приміщень спальні і все. А я так розумію, оповіщується персонал, і оповіщення в усіх приміщеннях де перебуває персонал чи де можливо перебування персоналу. Чи я щось не так розумію? Я в сан/вузлах, душових та коморах, холодильних камерах нічого не ставлю. А в усіх інших  - так. Де може бути персонал з багатьма дітками - світове оповіщення (щоб не налякати малечу) а в інших, де дорослі - світолозукове.
Якщо в кожному приміщенні - цих оповіщувачів вийде куди більше ніж 100шт. Якась новорічна ялинка, а не дитячий заклад.

Offline rga

• Thank You
  • -Given: 325
  • -Receive: 863
  • Country: ua
  • Awards Золотая сова (400 благодарностей + 1500 сообщений) За неизменность форуму I степени - на форуме более 3 лет
    • Перегляд профілю
    • Awards
Де може бути персонал з багатьма дітками - світове оповіщення (щоб не налякати малечу) а в інших, де дорослі - світолозукове.
Я бы тоже так делала.

Offline Перке

• Thank You
  • -Given: 17
  • -Receive: 21
  • Awards За неизменность форуму I степени - на форуме более 3 лет
    • Перегляд профілю
    • Awards
Я в сан/вузлах, душових та коморах, холодильних камерах нічого не ставлю. А в усіх інших  - так.

Совершенно согласен. В санузлах, душевых и т.п. ставить нет смысла. Не стоит настолько буквально все воспринимать. Я имел в виду, что вмне стречались проекты по дет садам, в которых оповещались кабинеты (заведующая, завхоз), кухня, ну и плюс наружный оповещатель, и как-бы все. Вот так некоторые воспринимают "оповіщуються тільки адміністрація та обслуговуючий персонал" по п.3.14..

Offline rga

• Thank You
  • -Given: 325
  • -Receive: 863
  • Awards Золотая сова (400 благодарностей + 1500 сообщений) За неизменность форуму I степени - на форуме более 3 лет
    • Перегляд профілю
    • Awards
В санузлах, душевых и т.п. ставить нет смысла.
А вот это вопрос. Если в санузле нянечка с детьми на горшках, а в садике пожар, то им явно не повезет.

Warning: this topic has not been posted in for at least 150 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Ім'я:     Email:    
Жирний Курсив Підкреслений Закреслений | Вирівняний текст Вирівняти ліворуч Центрувати Вирівняти праворуч
Вставити зображення Гіперлінк Email Вставити посилання на FTP | З обрамленням З тінню Біжучий рядок | Надрядковий Підрядковий Телетайп | Вставити таблицю Код Цитата Insert Spoiler | Insert Unordered List Insert Ordered List Горизонтальна лінія
Smiley Wink Grin laugh Cool evil Roll Eyes Tongue Angry Лукавый Sad Shocked Хм? crazy Wall slap Смущенный Шокирован Недопонял... Сумасшедший Kiss Cry thumbsup пиво flower Study Благодарю! Жадность Сомнение Умолкаю