Автор Тема: Норми випробування електрообладнання. СОУ-Н ЕЕ 20.302:2007  (Прочитано 13750 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

morozao

• Гість
Допоможіть знайти Норми випробування електрообладнання. СОУ-Н ЕЕ 20.302:2007 Може в кого є електронна версія?

Offline zazikstealth

• Thank You
  • -Given: 78
  • -Receive: 0
  • Country: ua
  • Ыч
  • Awards Автор 50 тем За неизменность форуму I степени - на форуме более 3 лет
    • Перегляд профілю
    • Awards
может у кого в бумажном виде есть? напишите пожалуйста, что гласит п.30.2

Offline inspektorpo

• Thank You
  • -Given: 39
  • -Receive: 134
  • Awards Хрустальная сова (100 благодарностей + 500 сообщений) За неизменность форуму I степени - на форуме более 3 лет
    • Перегляд профілю
    • Awards
zazikstealth,
Иногда верно поставленный вопрос уже является ответом...

Offline inspektorpo

• Thank You
  • -Given: 39
  • -Receive: 134
  • Awards Хрустальная сова (100 благодарностей + 500 сообщений) За неизменность форуму I степени - на форуме более 3 лет
    • Перегляд профілю
    • Awards
Норми випробування електрообладнання http://eom.com.ua/index.php?action=downloads;sa=view;id=707
Иногда верно поставленный вопрос уже является ответом...

Offline Саша85

• Thank You
  • -Given: 26
  • -Receive: 13
  • Awards За неизменность форуму I степени - на форуме более 3 лет
    • Перегляд профілю
    • Awards
Протоколи вимірювання ізоляції та опору заземлення, але є ще й "ТЕХНІЧНИЙ ЗВІТ
за результатами електролабораторних вимірювань" можливо хтось писав даний висновок (вищенаведені протоколи я зробив), якщо хто зустрічався скиньте будь ласка текст, а я вже відповідно до свого обєкту (зовнішнє електропостачання) відкоригую???
Якби ми вчились так, як треба, То й мудрість би була своя.  А то заліземо на небо: «І ми не ми, і я не я, І все те бачив, і все знаю,

Offline Саша85

• Thank You
  • -Given: 26
  • -Receive: 13
  • Awards За неизменность форуму I степени - на форуме более 3 лет
    • Перегляд профілю
    • Awards
Quote (selected)
до свого обєкту (зовнішнє електропостачання) відкоригую
обєкт "житловий будинок"
Якби ми вчились так, як треба, То й мудрість би була своя.  А то заліземо на небо: «І ми не ми, і я не я, І все те бачив, і все знаю,

Андрей 2012

• Гість
Я не зрозумів що ви хочете, самі собі зробити "Технічний звіт" ??????  @>--
"Технічний звіт" видайе  електролабораторія
В ньому  повинні бути всі протоколи вимірювань та дозвільні документи лабораторії…..

Warning: this topic has not been posted in for at least 150 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Ім'я:     Email:    
Жирний Курсив Підкреслений Закреслений | Вирівняний текст Вирівняти ліворуч Центрувати Вирівняти праворуч
Вставити зображення Гіперлінк Email Вставити посилання на FTP | З обрамленням З тінню Біжучий рядок | Надрядковий Підрядковий Телетайп | Вставити таблицю Код Цитата Insert Spoiler | Insert Unordered List Insert Ordered List Горизонтальна лінія
Smiley Wink Grin laugh Cool evil Roll Eyes Tongue Angry Лукавый Sad Shocked Хм? crazy Wall slap Смущенный Шокирован Недопонял... Сумасшедший Kiss Cry thumbsup пиво flower Study Благодарю! Жадность Сомнение Умолкаю