O.S., так, дякую, думки приблизно ж такі. не має сенсу лізти купою кабелів - транзитні вони чи ні - в приміщення підземного паркінгу при тому, що існує не досить складна технічна можливість його обійти. Варіант з вогнестійкими коробами викреслюємо.
Щодо варіантів трубами чи коробом в підлозі - буду дивитися в залежності від кількості і перерізів.
Мінуси коробу: 1) чи буде стандартний короб великого перерізу достатньо механічно міцним? але то не така проблема - можна накрити сіткою з арматури. 2) знижуючі коефіцієнти на допустиме навантаження, але, я думаю, що переріз кабелів, здебільшого, буде обумовлений втратами напруги, тобто запас по струму буде.
живлення АПС та аварійне освітлення в будь-якому варіанті - в окремих трубах
Мінуси труб: за великої кількості кабелів будуть займати велику площу, що ускладнить улаштування протяжних пристроїв. Але можна прокласти труби в декілька паралельних груп, або в 2 яруси.
Буду вирішувати коли вималюється картина по кількості і перерізам кабелів
sbal, планы там фрагментарно в jpg. И там не о вводе речь идет - с вводом проблем нет. А кучей кабелей в траншейке обходить, думаю, будет технически сложнее, чем в трубах в полу, тем более, стояки посредине здания - большой крюк получится