Автор Тема: До якого пункту по табл.В1 ДБН В.2.5-56 віднести будівлю?  (Прочитано 2068 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline mika_xud

• Thank You
  • -Given: 32
  • -Receive: 12
  • Country: ua
    • Перегляд профілю
    • Awards
Комерційно-спортивний центр, 2 поверхи, СВІІІ, заг.пл.700 м.кв. 1-й поверх комерція-магазин, 2-й спортзал, роздягальні

Offline hi_tech

• Global Moderator
  • Thank You
  • -Given: 321
  • -Receive: 475
    • Перегляд профілю
    • Awards
По сути вопроса: магазин - предприятие торговли - 4.8, спортзал - спорт. сооружения - 9.
И снова натыкаемся на еще один пункт 9.3 в таблице В.1 ДБН - все помещения АСПТ - опечатка?
« Останнє редагування: 23 Квітень 2012, 23:40:04 від hi_tech »

Offline mika_xud

• Thank You
  • -Given: 32
  • -Receive: 12
    • Перегляд профілю
    • Awards

По сути вопроса: магазин - предприятие торговли - 4.8, спортзал - спорт. сооружения - 9.
И снова натыкаемся на еще один пункт 9.3 в таблице В.1 ДБН - все помещения АСПТ - опечатка?
Так ось тому я і вагаюсь, не знаю який пункт застосувати? Пожежники мені здається застосували б п.9.3, більше бабла зняли б :D :D :D :D :D
« Останнє редагування: 23 Квітень 2012, 23:40:36 від hi_tech »

Offline hi_tech

• Global Moderator
  • Thank You
  • -Given: 321
  • -Receive: 475
    • Перегляд профілю
    • Awards
Мало мне работы на работе...

mika_xud, sbal я вас прекрасно понимаю, но давайте общаться по сути вопроса, правила не нарушать и жить дружно.
Хотите пообщаться - есть курилка, личка и т.п.

P.S. Считайте предупредил.

Warning: this topic has not been posted in for at least 150 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Ім'я:     Email:    
Жирний Курсив Підкреслений Закреслений | Вирівняний текст Вирівняти ліворуч Центрувати Вирівняти праворуч
Вставити зображення Гіперлінк Email Вставити посилання на FTP | З обрамленням З тінню Біжучий рядок | Надрядковий Підрядковий Телетайп | Вставити таблицю Код Цитата Insert Spoiler | Insert Unordered List Insert Ordered List Горизонтальна лінія
Smiley Wink Grin laugh Cool evil Roll Eyes Tongue Angry Лукавый Sad Shocked Хм? crazy Wall slap Смущенный Шокирован Недопонял... Сумасшедший Kiss Cry thumbsup пиво flower Study Благодарю! Жадность Сомнение Умолкаю