Автор Тема: Как притулить к проекту типовик, и где его взять?  (Прочитано 3088 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Agent_

• Thank You
  • -Given: 18
  • -Receive: 0
  • Country: ua
    • Перегляд профілю
    • сабвуфер
    • Awards
NeON2K, действительно похожи, поищу еще что-то с семейных фото :thumbsup: чтобы путаниц не было beer
Виноват исправился

Offline Agent_

• Thank You
  • -Given: 18
  • -Receive: 0
  • Country: ua
    • Перегляд профілю
    • сабвуфер
    • Awards
Agent_, я думаю, что без растяжек здесь не обойтись. А вообще, зачем такие сложности? почему не уложить на кровлю сетку?
Очень сложная форма крыши плюс желание начальства ставить именно стрежневой молниеприемник :-[

Всем спасибо! Как бы получилось, сделал все без расчетов, нарисовал только расположение молниеприемников, вид сверху и сбоку с указанием зон молниезащиты на разных высотах... Буду ждать экспертизы:) Потом буду исправлять замечания... Всім ще раз
ВЕЛИЧЕЗНЕ ДЯКУЮ beer

Offline Evgen Koc

• Thank You
  • -Given: 162
  • -Receive: 130
  • Awards За неизменность форуму I степени - на форуме более 3 лет
    • Перегляд профілю
    • Awards
      Готові щогли від 4 до 8 м заввишки для встановлення на пласких дахах (на розкладаних триногах), або для закріплення на фасадах Ви знайдете тут http://eom.com.ua/index.php?action=dlattach;topic=8642.0;attach=6001. При тому є вся комплектація для закріплення обома способами. За необхідності щоглу можна наростити, закріпивши на відрізку труби D=50...300 мм.
      Якщо Ваш об'єкт не "спеціяльний" спробуйте визначити зони захисту методом сфери. Вам сподобається.  :thumbsup:
      Нарешті, варто пошукати на споруді "природні" блискавкоприймачі і доземні провідники, аби здешевити всю ту стистему. Це сподобається вже Вашому директору  :)

Warning: this topic has not been posted in for at least 150 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Ім'я:     Email: