Автор Тема: Совместная подвеска СИП 120 мм2 и СИП 35 мм2  (Прочитано 2271 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Dmitrik

• Thank You
  • -Given: 98
  • -Receive: 1
  • Country: ua
  • Awards За неизменность форуму I степени - на форуме более 3 лет Автор 50 тем
    • Перегляд профілю
    • Awards
Можно ли делать пролет 40 м для совмесной подвески СИП 120 мм2 и СИП 35 мм2 на опорах СВ105? И какой провод вешать выше 120 или 35?

Offline Саша85

• Thank You
  • -Given: 26
  • -Receive: 13
  • Awards За неизменность форуму I степени - на форуме более 3 лет
    • Перегляд профілю
    • Awards
какой провод вешать выше 120 или 35
враховуючи що 4х120 має більшу вагу ніж 4х35, то варто 120 підвісити нижче, так як чим вище більша маса розміщена, тим більше "плече сили" прикладене отже ймовірність порушення стійкості опори зростає. Висновок: спочатку СІП 4х120 далі над ним 4х35.

Це якщо виходити з елементарних понять з фізики
Якби ми вчились так, як треба, То й мудрість би була своя.  А то заліземо на небо: «І ми не ми, і я не я, І все те бачив, і все знаю,

Offline Roman3R

• Thank You
  • -Given: 83
  • -Receive: 1109
  • Awards ЕОМактивность III-3й по числу постов в день=(? сообщений)/(? времени пребывания) III по максимальному времени on-line пребывания на форуме За неизменность форуму I степени - на форуме более 3 лет Золотая сова (400 благодарностей + 1500 сообщений)
    • Перегляд профілю
    • Awards
Можно ли делать пролет 40 м для совмесной подвески СИП 120 мм2 и СИП 35 мм2 на опорах СВ105?

Подивіться в типовий проект арх.№202н , він є в файловому архіві , це залежить від району будівництва ПЛ .
http://eom.com.ua/index.php?action=downloads;sa=view;down=487
Вчаться на своїх помилках, а на чужих роблять кар’єру

Offline Dmitrik

• Thank You
  • -Given: 98
  • -Receive: 1
  • Awards За неизменность форуму I степени - на форуме более 3 лет Автор 50 тем
    • Перегляд профілю
    • Awards
Вот хотелось бы разобраться как им пользоваться. У меня 3-й район по ветровой нагрузке

Warning: this topic has not been posted in for at least 150 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Ім'я:     Email: