Дякую за відгуки, друзі. Хоча думки, бачу розділились

Можно, у вас получится опора ПМ1 с РЛНД, только предусматривайте двойное крепление
Вибачаюсь за нерозторопність, але що мається на увазі під подвійним кріпленням? Це кріплення провода до ізоляторів? Чи кріплення тросовими відтяжками стійки опори?
як можна це все встановити на одній опорі без підкосу?
Ну теоретично можна. Скажу зразу, я як великий перестраховщик проти такого рішення, але замовник наполягає і каже що раз ця опора не обмежує анкерний проліт, то мовляв нічого страшного. Нажаль, не можу знайти ніде прямої заборони, щоб ткнути пальцем, і це прикро.
Маса всього цього хазяйства, яке кріпиться на одній стороні опори (РЛНД+муфта+розрядники) складає близько 85 кг. З іншого боку на опору діє невеличке тяжіння проводів 10-метрового прольоту. Нажаль я не конструктор, і не можу порівнюючи ці навантаження гарантувати, що одностієчна опора не перекоситься від цих факторів в той чи інший бік.
Особисто не бачив, але кажуть старші колеги, що за часів царя Гороха був циркуляр, яким було заборонено встановлення роз"єднувача на опорі без підкосу. Пов"язано це було з частими нещасними випадками на таких опорах.
Ех, як же мені потрібен цей циркуляр

Нажаль, в інтернеті нічого подібного не знаходиться. А можна запитати який був механізм цих нещасних випадків, що конкретно траплялось?