Автор Тема: Измерители параметров постоянного тока  (Прочитано 2553 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline oxana_kolom

• **
  • Thank You
  • -Given: 11
  • -Receive: 4
  • Country: ua
  • Awards За неизменность форуму I степени - на форуме более 3 лет
    • Перегляд профілю
    • Awards
Допоможіть знайти аналогові вимірювачі для постійного струму (вимірюється напруга і  сила струму на акумуляторних батареях); установка на панелі щита; з передачею даних по мережі Modbus на автоматизоване робоче  місце (АРМ). Schneider Electric не має такого обладнання (весь проект на Schneider Electric)

Offline Бригадир

• Thank You
  • -Given: 158
  • -Receive: 174
  • Awards Хрустальная сова (100 благодарностей + 500 сообщений) За неизменность форуму I степени - на форуме более 3 лет
    • Перегляд профілю
    • Awards
Schneider Electric не має такого обладнання
Прийдется к Сименсу идти, у них есть привода для двигателей постоянного тока, а там меряют токи нагрузки.

Offline DLINN

• Thank You
  • -Given: 4
  • -Receive: 14
  • Awards За неизменность форуму II степени - на форуме 2-3 года
    • Перегляд профілю
    • ООО СЭА Электроникс
    • Awards
ИЗМЕРИТЕЛЬНЫЕ ПРЕОБРАЗОВАТЕЛИ ПОСТОЯННОГО ТОКА С НОРМИРОВАНЫМ ВЫХОДОМ ЕСТЬ У ФЕНИКС КОНТАКТ. ОПИСАНИЕ ПО ССЫЛКАМ ИЛИ МОГУ ВЫЛОЖИТЬ В ВИДЕ ФАЙЛОВ.
НАПРИМЕР
ДЛЯ ТОКА 0-11 А DC- АРТ. 2814731
http://eshop.phoenixcontact.com/phoenix/assets.do?action=basisdaten&artnr=2814731

ДЛЯ ТОКА  0-55А DC, АРТ. 2814744
http://eshop.phoenixcontact.com/phoenix/assets.do?action=basisdaten&artnr=2814744

ПО ПРЕОБРАЗОВАНИЮ НОРМИРОВАННЫХ СИГНАЛОВ В MODBUS ТОЖЕ МОЖЕМ ПОМОЧЬ. СЕРИЯ NANOLINE (ПРЕОБРАЗОВЫВАЕТ НОРМИРОВАННЫЙ СИГНАЛ И ПЕРЕДАЕТ ПО MODBUS)

ДЛЯ НАПРЯЖЕНИЯ +-660В DC, ЕСТЬ ВАРИАНТ ДЛЯ +-24В
АРТ. 2811116
http://eshop.phoenixcontact.com/phoenix/assets.do?action=basisdaten&artnr=2811116

« Останнє редагування: 09 Листопад 2010, 10:50:31 від DLINN »

Offline bondyj

• Thank You
  • -Given: 27
  • -Receive: 9
  • На лицо ужасный, добрый изнутри...
    • Перегляд профілю
    • Awards
Виробник МІКРОЛ (Івано-Франківськ) випускає перетворювачі типу ПНС-1. Ці перетворювачі перетворюють сигнали постійної напруги та струму (необхідно шунт для струму і цей шунт повинен бути виготовлений за нашими стандартами - напруга на шунті повинна становити 75 мВ, а не 100 мВ як у виконанні Європейських виробників) в уніфіковані сигнали постійної напруги (0..10В) чи струму (0..20 мА). Тип перетворювача, його вхідні та вихідні сигнали необхідно вказати при замовленні.
Параметри перетворювачів серії ПНС-1 можна знайти на сайті www.microl.ua.
Схемні рішення можу надіслати я, лиш дайте повідомлення на e-mail: apucylo@i.ua.
Я учился понемногу чему-нибудь и как-нибудь. Образованием, ей-богу, я никогда не мог блеснуть...

Offline bondyj

• Thank You
  • -Given: 27
  • -Receive: 9
  • На лицо ужасный, добрый изнутри...
    • Перегляд профілю
    • Awards
Перепрошую але не дочитав повідомлення. Якщо потрібно забезпечити передачу по МОДБАС, то виходи ПНС-1 слід підключити до налогових входів ПЛК з МОДБАС (найпростіше - ПЛК TWIDO від SCHNEIDER ELECTRIC).
Я учился понемногу чему-нибудь и как-нибудь. Образованием, ей-богу, я никогда не мог блеснуть...

Warning: this topic has not been posted in for at least 150 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Ім'я:     Email:    
Жирний Курсив Підкреслений Закреслений | Вирівняний текст Вирівняти ліворуч Центрувати Вирівняти праворуч
Вставити зображення Гіперлінк Email Вставити посилання на FTP | З обрамленням З тінню Біжучий рядок | Надрядковий Підрядковий Телетайп | Вставити таблицю Код Цитата Insert Spoiler | Insert Unordered List Insert Ordered List Горизонтальна лінія
Smiley Wink Grin laugh Cool evil Roll Eyes Tongue Angry Лукавый Sad Shocked Хм? crazy Wall slap Смущенный Шокирован Недопонял... Сумасшедший Kiss Cry thumbsup пиво flower Study Благодарю! Жадность Сомнение Умолкаю