Автор Тема: Прокладення кабелю живлення до дахових систем вентиляції  (Прочитано 1228 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline LarenMc

• Thank You
  • -Given: 122
  • -Receive: 2
  • Country: 00
    • Перегляд профілю
    • Awards
LarenMc, пошукай в мережі "альбом типових рішень Техноніколь", він є і в dwg.
Я так розумію, що це продовження теми з освітлення складу? Якщо так, то думаю, має сенс розглянути варіант прокладання кабелю під покрівлею з заходом кабелю до руфтопа знизу. ОВешники все одно будуть робити отвори для своїх мереж
Візьму на замітку. Дякую.

Offline Andrey_ka

• Thank You
  • -Given: 56
  • -Receive: 54
  • Country: ua
  • місто- Герой Харків. Салтівка...
    • Перегляд профілю
    • Awards
Може це ще чимось допоможе:
Серія 5.407-144 Встановлення апаратури та підведення живлення до дахових вентиляторів, десь в мене була...

Offline LarenMc

• Thank You
  • -Given: 122
  • -Receive: 2
  • Country: 00
    • Перегляд профілю
    • Awards
5.407-144 Встановлення апаратури та підведення живлення до дахових вентиляторів, десь в мене була...
Таке є в мене)

Ім'я:     Email:    
Жирний Курсив Підкреслений Закреслений | Вирівняний текст Вирівняти ліворуч Центрувати Вирівняти праворуч
Вставити зображення Гіперлінк Email Вставити посилання на FTP | З обрамленням З тінню Біжучий рядок | Надрядковий Підрядковий Телетайп | Вставити таблицю Код Цитата Insert Spoiler | Insert Unordered List Insert Ordered List Горизонтальна лінія
Smiley Wink Grin laugh Cool evil Roll Eyes Tongue Angry Лукавый Sad Shocked Хм? crazy Wall slap Смущенный Шокирован Недопонял... Сумасшедший Kiss Cry thumbsup пиво flower Study Благодарю! Жадность Сомнение Умолкаю