Автор Тема: Розміщення світильників (погодження з ОВніками)  (Прочитано 818 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline LarenMc

• Thank You
  • -Given: 122
  • -Receive: 2
  • Country: 00
    • Перегляд профілю
    • Awards
Доброго дня.
Ситуація наступна.
В складському приміщенні ОВшніки проклали свої трубопроводи між стелажами на висоті +7.25.
При цьому я планував розмістити там світильники на тросах. Нижче цих трубопроводів не вийде розмістити, тому що є вірогідність, що навантажувачами можуть задіти їх.
Вище теж якось не правильно буде.

Хто як, з досвіду, виходить з таких ситуацій?

Offline Andrey_ka

• Thank You
  • -Given: 56
  • -Receive: 54
  • Country: ua
  • місто- Герой Харків. Салтівка...
    • Перегляд профілю
    • Awards
Колись було таке, кріпився до кріплень трубопроводів ОВ, вони зазвичай кріплять їх до ферм за допомогою ланцюгів, поставив практично під трубопроводами... Якщо ні - пускай двигають свої трубопроводи 

Offline LarenMc

• Thank You
    • Перегляд профілю
    • Awards
Колись було таке, кріпився до кріплень трубопроводів ОВ, вони зазвичай кріплять їх до ферм за допомогою ланцюгів, поставив практично під трубопроводами... Якщо ні - пускай двигають свої трубопроводи 
Ви, як завжди, даєте зворотній звʼязок  beer
Так у цьому і проблема, що з ними я розмовляв і вони відмовляються передвигати >:(
Прийдеться світильники здвинути, бо нижче я не зможу підвісити.

Offline il85

• Thank You
  • -Given: 167
  • -Receive: 48
  • Awards За неизменность форуму I степени - на форуме более 3 лет
    • Перегляд профілю
    • Awards
Потрібно дивитись по факту, так не зрозуміло. Що заважає +/- на пів метра змістити лінії світильників, якщо до низу не можли, змістити догори. І напевно врахувати розташування світильників, щоб не було затінення.

Offline LarenMc

• Thank You
    • Перегляд профілю
    • Awards
Потрібно дивитись по факту, так не зрозуміло. Що заважає +/- на пів метра змістити лінії світильників, якщо до низу не можли, змістити догори. І напевно врахувати розташування світильників, щоб не було затінення.
Ну так і будемо робити

Offline Сугор

• Thank You
  • -Given: 267
  • -Receive: 950
  • Awards ЕОМактивность I - 1й по числу постов в день=(? сообщений)/(? времени пребывания) I по максимальному времени on-line пребывания на форуме Золотая сова (400 благодарностей + 1500 сообщений) За неизменность форуму I степени - на форуме более 3 лет
    • Перегляд профілю
    • Awards
Так у цьому і проблема, що з ними я розмовляв і вони відмовляються передвигати
LarenMc, треба не з ними розмовляти, а з ГІПом

Ім'я:     Email:    
Жирний Курсив Підкреслений Закреслений | Вирівняний текст Вирівняти ліворуч Центрувати Вирівняти праворуч
Вставити зображення Гіперлінк Email Вставити посилання на FTP | З обрамленням З тінню Біжучий рядок | Надрядковий Підрядковий Телетайп | Вставити таблицю Код Цитата Insert Spoiler | Insert Unordered List Insert Ordered List Горизонтальна лінія
Smiley Wink Grin laugh Cool evil Roll Eyes Tongue Angry Лукавый Sad Shocked Хм? crazy Wall slap Смущенный Шокирован Недопонял... Сумасшедший Kiss Cry thumbsup пиво flower Study Благодарю! Жадность Сомнение Умолкаю