Автор Тема: Розрахунок освітленності складу  (Прочитано 600 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline LarenMc

• Thank You
  • -Given: 122
  • -Receive: 2
  • Country: 00
    • Перегляд профілю
    • Awards
Доброго дня.
Потребую допомоги "спеців" діалюксу ево :) Я сам нещодавно почав нею користуватися. Передивився декілька відео по програмі, але інформації в них не дуже багато. Суть ось в чому.
Є складська будівля, архітектори передали мені 3д вигляд в revit. Імпортував я її в діалюкс успішно (у мене версія 10.1).
З типом світильників (itw-systems) та висотою підвісу більш-менш визначились.
З якого етапу правильно почати роботу у програмі? Відразу вибирати світильники, наносити їх на робочу область і рахувати? Чи потрібно якісь маніпуляції перед цим зробити?

У вкладенні на першому скріні - це приміщення 12.

Offline LarenMc

• Thank You
  • -Given: 122
  • -Receive: 2
  • Country: 00
    • Перегляд профілю
    • Awards
Ще ось таке питання - чому в 3д вигляді не показуються світильники? Коли одну лінію світильників роблю на 2,5м, то вони є (на скрінах видно).
Прийняв висоту монтажу 6,5м (сам склад 7м).

Ім'я:     Email:    
Жирний Курсив Підкреслений Закреслений | Вирівняний текст Вирівняти ліворуч Центрувати Вирівняти праворуч
Вставити зображення Гіперлінк Email Вставити посилання на FTP | З обрамленням З тінню Біжучий рядок | Надрядковий Підрядковий Телетайп | Вставити таблицю Код Цитата Insert Spoiler | Insert Unordered List Insert Ordered List Горизонтальна лінія
Smiley Wink Grin laugh Cool evil Roll Eyes Tongue Angry Лукавый Sad Shocked Хм? crazy Wall slap Смущенный Шокирован Недопонял... Сумасшедший Kiss Cry thumbsup пиво flower Study Благодарю! Жадность Сомнение Умолкаю