Автор Тема: Прокладення КЛ до 1 кВ в бомбосховищах  (Прочитано 1482 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline LarenMc

• Thank You
  • -Given: 122
  • -Receive: 2
  • Country: 00
    • Перегляд профілю
    • Awards
Вітаю!
Підкажіть, будь ласка, чи можна виконувати прокладення кабельних груп/магістралей по кабельним лоткам в бомбосховищі? Тобто до стелі прикріпити лоток і по ньому прокласти кабельні групи на живлення приймачів сховища?

Offline CC19

• Thank You
  • -Given: 106
  • -Receive: 321
  • Country: ua
  • Awards За неизменность форуму I степени - на форуме более 3 лет Хрустальная сова (100 благодарностей + 500 сообщений)
    • Перегляд профілю
    • Awards
Заборони не находив. Я так роблю. Якщо сховище монолітне залізобетонне, то й іншого способа прокладки для великої кількості кабелів не бачу...

Offline rga

• Thank You
  • -Given: 325
  • -Receive: 862
  • Awards Золотая сова (400 благодарностей + 1500 сообщений) За неизменность форуму I степени - на форуме более 3 лет
    • Перегляд профілю
    • Awards
ЗАХИСНІ СПОРУДИ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ
ДБН В.2.2-5:2023
11.5.8 Захист внутрішніх електричних мереж та вибір перерізу провідників, виконання кабельних лінії і систем електропроводки (включаючи системи кабельних лотків, драбин, коробів і кабелепроводів) виконуються у відповідно до ДБН В.2.5-23.

Offline Andrey_ka

• Thank You
  • -Given: 56
  • -Receive: 54
  • місто- Герой Харків. Салтівка...
    • Перегляд профілю
    • Awards
Заборони не находив. Я так роблю.
Сховища (ПРУ) практично завжди монолітні залізобетонні, іншого способа прокладки для великої кількості кабелів в принципі не існує.

Ім'я:     Email:    
Жирний Курсив Підкреслений Закреслений | Вирівняний текст Вирівняти ліворуч Центрувати Вирівняти праворуч
Вставити зображення Гіперлінк Email Вставити посилання на FTP | З обрамленням З тінню Біжучий рядок | Надрядковий Підрядковий Телетайп | Вставити таблицю Код Цитата Insert Spoiler | Insert Unordered List Insert Ordered List Горизонтальна лінія
Smiley Wink Grin laugh Cool evil Roll Eyes Tongue Angry Лукавый Sad Shocked Хм? crazy Wall slap Смущенный Шокирован Недопонял... Сумасшедший Kiss Cry thumbsup пиво flower Study Благодарю! Жадность Сомнение Умолкаю