Автор Тема: Розрахунок навантажень житлового комплексу з електроопаленням  (Прочитано 19025 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Сугор

• Thank You
  • -Given: 267
  • -Receive: 950
  • Country: ua
  • Awards ЕОМактивность I - 1й по числу постов в день=(? сообщений)/(? времени пребывания) I по максимальному времени on-line пребывания на форуме Золотая сова (400 благодарностей + 1500 сообщений) За неизменность форуму I степени - на форуме более 3 лет
    • Перегляд профілю
    • Awards
В проектуваенні квартир з електроопаленням є специфіка: як правило, такі квартири, в основному, продаються, без бойлерів та електрокотлів (або електроконвекторів) і що покладе майбутній власник квартири невідомо ні замовнику, ні спеціалісту з ОВ.
я думаю, что это не правильно, т.к. собственник квартиры может поставить оборудование большей мощности чем в проекте и если таких жильцов будет достаточно много, то есть большая вероятность того что где-то будет постоянно выбивать автомат.

« Останнє редагування: 29 Жовтень 2020, 11:31:01 від Сугор »

Offline v2taliy

• *
  • Thank You
  • -Given: 5
  • -Receive: 0
  • Awards За неизменность форуму II степени - на форуме 2-3 года
    • Перегляд профілю
    • Awards
Shturman, Ні, ні, ні!!!
По першій формулі, ви двічі внесли коефіцієнти 0.242, 0.393! Потрібно брати (3,50514,5*400*0,242)+.... Цифра буде величезна, але менше ніж 144*4,5+400*3=1848кВт не може бути! (звісно, за умови якщо електрокотли не вибрані з запасом). Проконсультуйся з ОВешніками, які загальні тепловтрати на будинки? Якщо грубо, то
Обычно ОВшники считают 100Вт/м2
55м.кв*544*0,1=2992кВт.

Shturman, Ні, ні, ні!!!
По першій формулі, ви двічі внесли коефіцієнти 0.242, 0.393! Потрібно брати (3,50514,5*400*0,242)+.... Цифра буде величезна, але менше ніж 144*4,5+400*3=1848кВт не може бути! (звісно, за умови якщо електрокотли не вибрані з запасом). Проконсультуйся з ОВешніками, які загальні тепловтрати на будинки? Якщо грубо, то
Обычно ОВшники считают 100Вт/м2
55м.кв*544*0,1=2992кВт.
CC19,
Бред. Чому це потужність не може бути меньша, ніж 144*4.5+400*3=1848кВт. Всі котли одночасно не будуть працювати. 

Offline CC19

• Thank You
  • -Given: 106
  • -Receive: 321
  • Country: ua
  • Awards За неизменность форуму I степени - на форуме более 3 лет Хрустальная сова (100 благодарностей + 500 сообщений)
    • Перегляд профілю
    • Awards
Бред. Чому це потужність не може бути меньша, ніж 144*4.5+400*3=1848кВт.
Ну мабуть тому що, коли буде -23С на вулиці, в квартирах стане холодно, і прийдеться включати котел в кожній квартирі.
Всі котли одночасно не будуть працювати.
Згоден, припустимо, що всі 544 котли одночасно працювати не будуть. Тоді скільки будуть: 1, 50, 200, 500 чи 543?
« Останнє редагування: 25 Квітень 2023, 20:13:05 від CC19 »

Lazy Cat

• Гість
Shturman, Доброго дня, чи отримали ви кінцевий результат по (Розрахунок навантажень житлового комплексу з електроопаленням), хотів би з вами поспілкуватися, бо аналогічне завдання, але я поки не можу зрозуміти як його правильно порахувати.

Warning: this topic has not been posted in for at least 150 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Ім'я:     Email:    
Жирний Курсив Підкреслений Закреслений | Вирівняний текст Вирівняти ліворуч Центрувати Вирівняти праворуч
Вставити зображення Гіперлінк Email Вставити посилання на FTP | З обрамленням З тінню Біжучий рядок | Надрядковий Підрядковий Телетайп | Вставити таблицю Код Цитата Insert Spoiler | Insert Unordered List Insert Ordered List Горизонтальна лінія
Smiley Wink Grin laugh Cool evil Roll Eyes Tongue Angry Лукавый Sad Shocked Хм? crazy Wall slap Смущенный Шокирован Недопонял... Сумасшедший Kiss Cry thumbsup пиво flower Study Благодарю! Жадность Сомнение Умолкаю