Автор Тема: Навантажувальний модуль для ДЕС (реостат)  (Прочитано 3286 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline il85

• Thank You
  • -Given: 167
  • -Receive: 48
  • Country: ua
  • Awards За неизменность форуму I степени - на форуме более 3 лет
    • Перегляд профілю
    • Awards
Для чого потрібен навантажувальний модуль для ДЕС (реостат)? і чомусь нічого не можу знайти крім російських сайтів? ДЕС в якості ІІІ джерела живлення.

Offline Сугор

• Thank You
  • -Given: 267
  • -Receive: 950
  • Awards ЕОМактивность I - 1й по числу постов в день=(? сообщений)/(? времени пребывания) I по максимальному времени on-line пребывания на форуме Золотая сова (400 благодарностей + 1500 сообщений) За неизменность форуму I степени - на форуме более 3 лет
    • Перегляд профілю
    • Awards
il85, при работе ДЭС должна быть загружена в определенных пределах. Сей час не вспомню точно цифры, но, по моему, минимальная нагрузка должна быть не меньше чем 20-25% от мощности ДЭС, если нагрузка меньше, то нужно подключать реостат

Offline il85

• Thank You
    • Перегляд профілю
    • Awards
Ну я так понимаю что мощные ДЕС не могут работать в режиме ХХ - потому что очень быстро расходуеться моторесурс дизельного двигателя

Offline il85

• Thank You
    • Перегляд профілю
    • Awards
А кто из зарубежных производителей производит такие реостаты и как их переключают? в ручную?

Offline Сугор

• Thank You
  • Awards ЕОМактивность I - 1й по числу постов в день=(? сообщений)/(? времени пребывания) I по максимальному времени on-line пребывания на форуме Золотая сова (400 благодарностей + 1500 сообщений) За неизменность форуму I степени - на форуме более 3 лет
    • Перегляд профілю
    • Awards
il85, армейская ПЭС-100 поставляется комплектно с 2 реостатами, на сколько я знаю они подключались в ручном режиме. Наверное имеет смысл пообщаться с поставщиками

Offline il85

• Thank You
    • Перегляд профілю
    • Awards
ДЕС 630 кВА; 504 кВт - може працювати практично від 0 до 100% оптимальна робота з точки зору двигуна внутрішнього згорання в режимі  30-100%. Підкажіть будь-ласка де можна знайти методику періодичної перевірки ДЕС на працездатність. ДЕС знаходиться в резерві - на ній стоїть підігрів та термостат (фактично гарячий резерв)

Offline Сугор

• Thank You
    • Перегляд профілю
    • Awards
Підкажіть будь-ласка де можна знайти методику періодичної перевірки ДЕС на працездатність.

il85, по идее это должно быть в паспорте на оборудование. На сколько я знаю, обычно, раз в месяц для проверки отключают электричество чтобы проверить работу АВР и ДЭС, ну и на зиму меняют "летнюю" солярку на "зимнюю"
Возможно здесь http://www.tipovoy-proekt.ru/des.html есть какая то дополнительная инфа

Offline il85

• Thank You
    • Перегляд профілю
    • Awards
Підкажіть ще відповідь на таке питання пов'язане з даною темою - при переході на ДЕС потрібно відмикати пристрої компенсації реактивної потужності чи ні?

Offline Сугор

• Thank You
    • Перегляд профілю
    • Awards
il85, как-то даже не задумывался над этим вопросом? Наверное все зависит от схемы подключения. Компенсацию, обычно ставят на ТП и она автоматическая.

Offline WAN

• Thank You
  • -Given: 13
  • -Receive: 7
    • Перегляд профілю
    • Awards
il85, дійсно цікаве питання. З одного боку це збільшить максимальну видавану активну потужність....
З іншого боку, ситуація по струмах... Приклад.
Р=140 кВт, кос ф=0,8 - навантаження
Варіант без батареї:
І=140/0,8*0,38*1,73= 266 А
потрібна S(ДЕС) = 140/0,8 = 175 кВА
З конденсаторами Q=82,5 квар (І =144 А):
І=140/0,97*0,38*1,73= 219 А
+
Іку=144 А ( чи враховувати цей струм... він ж реактивний, чи ні?... взятий з каталогу ККУ)
Іс=363 А.
потрібна S(ДЕС) = корінь ( квадрат(140) + квадрат(82,5))  =  162 кВА

Наскільки пригадую.... Поправте мене.

« Останнє редагування: 23 Грудень 2016, 14:25:28 від WAN »
Дуже важливо не перестати ставити питання. Цікавість не випадково дана людині.  (А.Ейнштейн)

Warning: this topic has not been posted in for at least 150 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Ім'я:     Email:    
Жирний Курсив Підкреслений Закреслений | Вирівняний текст Вирівняти ліворуч Центрувати Вирівняти праворуч
Вставити зображення Гіперлінк Email Вставити посилання на FTP | З обрамленням З тінню Біжучий рядок | Надрядковий Підрядковий Телетайп | Вставити таблицю Код Цитата Insert Spoiler | Insert Unordered List Insert Ordered List Горизонтальна лінія
Smiley Wink Grin laugh Cool evil Roll Eyes Tongue Angry Лукавый Sad Shocked Хм? crazy Wall slap Смущенный Шокирован Недопонял... Сумасшедший Kiss Cry thumbsup пиво flower Study Благодарю! Жадность Сомнение Умолкаю