Автор Тема: автоматизация элеватора  (Прочитано 30412 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Muta

• Thank You
  • -Given: 43
  • -Receive: 16
  • Country: ua
  • Awards За неизменность форуму I степени - на форуме более 3 лет
    • Перегляд профілю
    • Awards
Re: автоматизация элеватора
« Reply #120 : 12 Вересень 2017, 22:09:57 »
предполагалось на схеме с двухцепным реле времени
(06.09.2017, 15:25:42) на шнайдере - RE7 PP13BU, с х-кой Н

Пробачте раніше не помітив, що реле хар-ки Н (формує імупульс при включенні), то ж впринципі, що ви вважаєте  -
и повторяю я считаю, что при нажатии SB2 и вкл. КТ6, возможно кратковременная подача напряжения на КТ2 не успеет запустить КМ2
- цілком можливо, та я б використав реле КТ6 з функцією затримки при включенні (хар-ка А)

Чи не потрібна при місцевому керуванні передпускова сигналізація? Якщо конвеєр довгий люди в хвості мають знати...
Що за  прилад контролює у Вас швидкість? цікаво

Offline erika24

• Thank You
  • -Given: 430
  • -Receive: 83
  • Awards Автор 50 тем За неизменность форуму I степени - на форуме более 3 лет
    • Перегляд профілю
    • Awards
« Reply #121 : 14 Вересень 2017, 16:19:21 »
цілком можливо, та я б використав реле КТ6 з функцією затримки при включенні (хар-ка А)

Чи не потрібна при місцевому керуванні передпускова сигналізація? Якщо конвеєр довгий люди в хвості мають знати..
учел Ваши пожелания :-[, как такая схема :wall:

Offline Muta

• Thank You
    • Перегляд профілю
    • Awards
« Reply #122 : 14 Вересень 2017, 22:35:21 »
цілком можливо, та я б використав реле КТ6 з функцією затримки при включенні (хар-ка А)

Чи не потрібна при місцевому керуванні передпускова сигналізація? Якщо конвеєр довгий люди в хвості мають знати..
учел Ваши пожелания :-[, как такая схема :wall:
При зниженні швидкості контакт KSV (норія), я так вважаю, буде розмикатися. Контат 56-55 КМ2 повернеться у вихідний стан і котушка КМ2 знову активується. Щоб цього не сталося добавив реле...

Offline CC19

• Thank You
  • -Given: 106
  • -Receive: 321
  • Awards За неизменность форуму I степени - на форуме более 3 лет Хрустальная сова (100 благодарностей + 500 сообщений)
    • Перегляд профілю
    • Awards
« Reply #123 : 15 Вересень 2017, 09:00:06 »
erika24, думаю, "шляпку" кт2 нужно развернуть в обратную сторону.

Offline erika24

• Thank You
  • -Given: 430
  • -Receive: 83
  • Awards Автор 50 тем За неизменность форуму I степени - на форуме более 3 лет
    • Перегляд профілю
    • Awards
« Reply #124 : 15 Вересень 2017, 12:40:00 »
При зниженні швидкості контакт KSV (норія), я так вважаю, буде розмикатися. Контат 56-55 КМ2 повернеться у вихідний стан і котушка КМ2 знову активується. Щоб цього не сталося добавив реле...
а если так с реле трехцепным с 1-м мгновенным и 2-мя контактами  с выдержками после подачи питания типа ВЛ-100А

Offline Muta

• Thank You
    • Перегляд профілю
    • Awards
« Reply #125 : 15 Вересень 2017, 23:50:19 »
а если так с реле трехцепным с 1-м мгновенным и 2-мя контактами  с выдержками после подачи питания типа ВЛ-100А

Ну а чому ні..., Насправді немає межі досконалості...
Схема вцілому працездатна. Бачу, що ви і самі здатні вирішувати технічні питання.
Згоден використати
реле трехцепным с 1-м мгновенным и 2-мя контактами  с выдержками после подачи питания типа ВЛ-100А
але вважаю зайвим нагромадження контактів між колами 206 -207  в останній схемі, дстатньо контакта КТ2 миттєвої діїї

А взагалі далі треба дивитись завдання на проектування, вимоги  усілякіх ДНАОПів , НПАОПів стосовно проектованих механізмів

Offline vytek

• *
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 0
    • Перегляд профілю
    • Awards
« Reply #126 : 06 Вересень 2018, 19:40:19 »
Работаю над автоматизацией нового элеватора (зернохранилища)
Цікаво наскільки вдалим став прект, і які недоліки (нюанси) через рік експлуатації? 
« Останнє редагування: 06 Вересень 2018, 21:32:00 від vytek »

Warning: this topic has not been posted in for at least 150 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Ім'я:     Email:    
Жирний Курсив Підкреслений Закреслений | Вирівняний текст Вирівняти ліворуч Центрувати Вирівняти праворуч
Вставити зображення Гіперлінк Email Вставити посилання на FTP | З обрамленням З тінню Біжучий рядок | Надрядковий Підрядковий Телетайп | Вставити таблицю Код Цитата Insert Spoiler | Insert Unordered List Insert Ordered List Горизонтальна лінія
Smiley Wink Grin laugh Cool evil Roll Eyes Tongue Angry Лукавый Sad Shocked Хм? crazy Wall slap Смущенный Шокирован Недопонял... Сумасшедший Kiss Cry thumbsup пиво flower Study Благодарю! Жадность Сомнение Умолкаю